Αγώνας Sougliani Trail 26/04/2015

σουγκλιανι3ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: Η διαδικασία περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

α) ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ : Υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στο διάστημα από 1 Ιανουαρίου μέχρι 12 Απριλίου 2015.Στο site: www.fosstavrou.gr κάνοντας κλικ στο παράθυρο αριστερά σας Σουγλιάνι Trail.

β) ΠΛΗΡΩΜΗ : Οι αθλητές θα πρέπει να συμπληρώνουν ηλεκτρονικά την αίτηση και θα πρέπει να καταβάλλουν το τίμημα συμμετοχής τους στο χρονικό διάστημα από 1 Ιανουαρίου μέχρι και 12 Απριλίου. Μετά  το τέλος της περιόδου πληρωμών, όσοι αθλητές δεν ανταποκριθούν, χάνουν το δικαίωμα συμμετοχής, το οποίο παραχωρείται σε επιλαχόντες του πίνακα προεγγραφών.

Μετά και τις 20 Απριλίου κλείνει οριστικά η διαδικασία για κάθε κατηγορία υποψηφίων για συμμετοχή.Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 15 (δέκα πέντε) ευρώ και η καταβολή του γίνεται με κατάθεση με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του κάθε αθλητή στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης (Αριθμός Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας : 875/295020-04 ΙΒΑΝ: GR5301108750000087529502004).

Αφού γίνει η προεγγραφή, αυτόματα θα κληθούν με ατομική ειδοποίηση να καταβάλουν το τίμημα της συμμετοχής τους στον αγώνα και μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, επίσημα θα εμφανίζονται εντός λίγων ημερών τα ονόματα τους στον Πίνακα Συμμετεχόντων. Οι παροχές που καλύπτει το τίμημα συμμετοχής είναι οι εξής: τροφοδοσία στον αγώνα 5 Σταθμοί, μπλουζάκι τεχνικό Dry Fit, μετάλλιο και βεβαίωση για όσους τερματίσουν έγκυρα, αριθμό αγώνα (bib), ιατρική υποστήριξη. Καλύπτεται επίσης η μετακίνηση στον χώρο τερματισμού, όσων αθλητών εγκαταλείψουν ή αποκλειστούν, με οχήματα της διοργάνωσης.

Φωτογραφία Ζαχαρίας Κυπαρίσσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.