Ανάληψη Πανελλήνιας Συνάντησης Βουνού 2018 απο τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης – Μ.Ο.Θ.

volvi press 0 Σχόλια

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στην γενική συνέλευση της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε), που πραγματοποιήθηκε στης 24/3/2018, επιλέχθηκε από την πλειοψηφία των αντιπροσώπων των λεσχών η πρόταση του ομίλου μας και ως εκ τούτου  ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ανέλαβε επίσημα την διοργάνωση της Πανελλήνιας Συνάντησης Βουνού για το έτος 2018.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Βερτίσκος του Νομού Θεσσαλονίκης, μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεβρίου. Πρόκειται για μια εκδήλωση στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι μοτοσυκλετιστές, λάτρεις του βουνού και της φύσης, με οποιαδήποτε είδους μοτοσυκλέτα, καθώς θα υπάρχουν εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλες της κατηγορίες (street, endure, onoff).

Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες, ύστερα από συνεννόηση και με την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος(Α.ΜΟΤ.Ο.Ε), καθώς στο πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ενταχθεί και αγώνας scramble του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Μακεδονίας.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στο site του Μ.Ο.Θ. www.moth.gr. Μείνετε συντονισμένοι…

Εκ Μέρους του Δ.Σ. του Μ.Ο.Θ

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση