Ανακοίνωση Δ. Στοίτσα μετά τις Δημοτικές εκλογές 2014

stoitsas-profilΦίλοι μου και Συνδημότες μου,

Η διατύπωση απλά και μόνο, ενός ευχαριστώ προς εσάς, για την στήριξη που προσφέρατε, σε εμένα προσωπικά αλλά και στο σύνολο της Δημοτικής Παράταξης «Δήμος Βόλβης Τόπος να ζεις!» θα ήταν μια τυπική διαδικασία που θα ακύρωνε τις Αρχές και τους Στόχους που χαρακτηρίζουν την προσπάθεια μου.

Η ισχυρή εντολή που μου δώσατε με την ψήφο σας, αλλά και η Δύναμη που προσθέσατε στον Αγώνα μου, δεν μπορεί να απαντηθεί με ένα απλό ευχαριστώ.

Οι εκλογές δεν είναι για εμένα η κατάληξη μια προσπάθειας αλλά μια Νέα Αφετηρία.

Η υποψηφιότητα μου για τη Δημαρχεία δεν ήταν μια επιλογή που ικανοποιούσε προσωπικούς εγωισμούς ή θα μου προσέφερε λύσεις βιοπορισμού.

Η αγωνία μου για τον Τόπο μας και την προοπτική του, καθώς και η μελλοντική πορεία της ζωής μας, ήταν οι αποκλειστικοί λόγοι που με παρακίνησαν.

Δώσαμε ένα δύσκολο αγώνα απέναντι σε ένα καθεστώς που στηρίχθηκε από τα συμφέροντα των λίγων και από κομματικούς μηχανισμούς.

Απέναντι στο ψέμα, στο φόβο, στο ρουσφέτι αντιπαραθέσαμε αρχές και αξίες, ειλικρίνεια και προοπτική, για όλους τους συνδημότες μας, χωρίς αποκλεισμούς.

Αυτόν τον Αγώνα συνεχίζω ακόμη ποιο δυνατός και ακόμη ποιο Αποφασισμένος.

Θα είμαι καθημερινά παρών, ελέγχοντας τους διοικούντες αλλά και προστατεύοντας τον κάθε πολίτη του Δήμου μας. Δεν θα επιτρέψω να σκεπαστούν σκανδαλώδεις υποθέσεις του χθες και θα αποδώσω τις ευθύνες που αναλογούν στους καθ’ ύλην αρμόδιους με κάθε νόμιμο μέσο.

Χωρίς να έχω υψηλές προσδοκίες από τους διοικούντες, για το καλό των συμπολιτών μου θα στηρίξω κάθε προσπάθεια προς την σωστή κατεύθυνση.

Παραμένει αμετάθετος στόχος μου και μοναδική προτεραιότητα μου, να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την βελτίωση συνθηκών της ζωής μας και την ανάπτυξη του Τόπου μας.

Το ευχαριστώ μου προς εσάς θα είναι η επιβεβαίωση, της εμπιστοσύνης σας.

Με έργα και συνεχή παρουσία χωρίς μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις συνεχίζω.

Είμαι βέβαιος, ότι σύντομα και εκείνοι από τους συνδημότες μας, που παρασύρθηκαν και εγκλωβίστηκαν, θα ενώσουν την απόφαση τους μαζί μας για μια Νέα Εποχή Ελπίδας και Προοπτικής για το Δήμο Βόλβης.

Δημήτρης Στοΐτσας

——

Το κείμενο είναι αντιγραφή από την παρακάτω εικόνα

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

anakinosistoitsa2

2 thoughts on “Ανακοίνωση Δ. Στοίτσα μετά τις Δημοτικές εκλογές 2014

  1. Θα κρατήσω την ουσία, το ρεζουμέ της ανακοίνωσης, μιας και αποτελεί δέσμευση για σένα όπως ισχυρίζεσαι Δημήτρη Στοίτσα, , όμως να ξέρεις ότι εμείς θα είμαστε εδώ να παρακολουθούμε όχι μόνο την δική σου δράση, αλλά και την δράση της εκλεγμένης Τ.Α, στηλιτεύοντας τα καλώς και τα κακώς κείμενα, όντας οι αυστηρότεροι κριτές σας.
    Θα πρέπει να προσθέσεις σε όλα τα παραπάνω την Πλήρη Ενημέρωση των Δημοτών, για ότι συμβαίνει στα δημοτικά συμβούλια, πράγμα το οποίο δεν υπήρχε στο παρελθόν από κανέναν.
    Ο κόσμος περιμένει πολλά, από όλους σας.
    Την Διοίκηση, την αντιπολίτευση, από όλους.

  2. Δημητράκη τι ακριβώς σου δώσαμε αγόρι μου; Ισχυρή εντολή με 9+ % στο να είσαι ο χαμένος σου δώσαμε παληκάρι μου, ισχυρή εντολή πως δεν θέλαμε να διοικήσεις εσύ και η παρέα σου σου δώσαμε γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια απόφοιτε του Kingston στη Μεγάλη Βρετανία. (!) Δυστυχώς μυαλό δεν βάζεις. Αν συνεχίσεις με το ίδιο παραμύθι, να πιστεύεις δηλαδή πως μπορεις να κοροιδεύεις τον κόσμο με ψέμματα, δεν θα πας πολύ μακριά. Εγώ πάντως σου εύχομαι, μέχρι τις επόμενες εκλογές να απογαλακτιστείς από το παλιό και να αποκτήσεις την ικανότητα του ηγήσθε μόνος σου. Θα το δείξει ο χρόνος. Εύχομαι να πηγαίνεις αυτή τη φορά διαβασμένος στα δημοτικα συμβούλια αν και δεν τρέφω μεγάλες προσδοκίες για αυτό. Ξέρεις Δημητράκη, όταν κάποιος τρέχει με έναν μόνο αντίπαλο, όταν χάνει δεν τον φωνάζουν δεύτερο, ΧΑΜΕΝΟ τον φωνάζουν. Εκτός αν προσπαθείς να μειώσεις την αξία της νίκης του αντιπάλου σου βασιζόμενος στο ότι η αξία του νικητή έχει να κάνει με την αξία του ηττημένου. Τότε εντάξει keep walking όπως λέγατε τότε στην Μεγάλη Βρετανία (!) Δημητράκη. Τότε που αναγκαστικά απομακρύνθηκες από τον τόπο σου να σπουδάσεις στο εξωτερικο. Ωραία χρόνια τότε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen − two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.