Απολογισμός συμμετοχής τουριστικών εκθέσεων θα υπάρξει στον δήμο Βόλβης;

p.thalasinos 0 Σχόλια
Έκθεση Βουλγαρίας: Το περίπτερο του δήμου Βόλβης ο κ. Βασιλάκης ένας κουδουνοφόρος του Προφήτη και ο κ. Νανάκος που παρευρέθηκε στην έκθεση ως ιδιώτης

Έκθεση Βουλγαρίας: Το περίπτερο του δήμου Βόλβης, ο κ. Βασιλάκης, ένας κουδουνοφόρος του Προφήτη και ο κ. Νανάκος που παρευρέθηκε στην έκθεση ως ιδιώτης.

εκθεση2015β1

Ευκαιρία για ταξίδια σε πόλεις του εξωτερικού και της Ελλάδας αποτελούν οι εκθέσεις τουρισμού που διεξάγονται σε κάθε γωνιά της γης και οι τοπικοί μας άρχοντες δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτη τη δυνατότητα αυτή που τους παρέχει η θέση τους.

Έτσι, πριν από λίγες μέρες εκπρόσωποι του Δήμου Βόλβης με απόφαση του ΔΣ, βρέθηκαν στην διεθνή έκθεση τουρισμού «Holiday & SPA Expo», που πραγματοποιήθηκε από 12/02/2015 έως 14/02/2015 στη Σόφια Βουλγαρίας. Επίσης βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην διεθνή έκθεση τουρισμού «IFT 2015» που διοργανώνεται στο Βελιγράδι και θα διαρκέσει από την 19/02/2015 έως 22/02/2015.

Το ερώτημα είναι αν θα κάνουν έναν σοβαρό απολογισμό των ταξιδιών τους. Τα αποτελέσματα πάντως αυτών των προσπαθειών είναι δύσκολα μετρήσιμα.

Τα ταξίδια θα συνεχιστούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα Τουριστικής προβολής του Δήμου Βόλβης για το 2015 χωρίς κανένας να γνωρίζει το ποσοστό της συνεισφοράς τους στην αναπτυξιακή προσπάθεια του Δήμου.

p.thalasinos

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση