Γιατί ζητάνε την ψήφο των επαγγελματιών ο Νάσος Κωνσταντινάκης και ο Θανάσης Νανάκος

volvi press 0 Σχόλια

Με ανακοίνωση τους, οι Υποψήφιοι (δημότες Βόλβης) για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Νάσος Κωνσταντινάκης και Θανάσης Νανάκος, τονίζουν τα παρακάτω:

Νάσος Κωνσταντινάκης
Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν ενεργοποίηση και συστράτευση. Σε μια περίοδο, όπου ο επαγγελματίας συνεχίζει να καταδιώκεται από την οικονομική πολιτική, ενώνω τις δυνάμεις μου με τον συνδυασμό «Ισχυρό Επιμελητήριο» και τον υποψήφιο πρόεδρο τον Μιχάλη Ζορπίδη, ανταποκρινόμενος με χαρά, στο κάλεσμα για ενότητα και δράση.

Εκτιμώ ότι η ενασχόλησή μου με τα κοινά και η πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία μου, μπορεί να βοηθήσει στην κοινή προσπάθεια.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, εκπροσωπεί επάξια τους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης και πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί μοχλό πίεσης και υπεράσπισης των δικαίων μας.

Στις εκλογές (2, 3 και 4 Δεκεμβρίου) δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Ενισχύστε το «Ισχυρό Επιμελητήριο» και εκλέξτε ισχυρή φωνή, για όλους τους επαγγελματίες

*******

Θανάσης Νανάκος

Ενόψει των επερχόμενων αρχαιρεσιών για την εκλογή νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (2-3-4 Δεκεμβρίου 2017), με υψηλή συναίσθηση ευθύνης και ελπίζοντας οτι κάποια πράγματα θ αλλάξουν, έχω την χαρά και την τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου με τον Συνδυασμό Αλληλεγγύη Επαγγελματιών και επικεφαλή τον Κύριο Χρήστο Νικολόπουλο

*******

Ας τους ευχηθούμε καλή επιτυχία, με την ελπίδα ότι θα είναι και οι δύο μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για να μπορέσουν να προσφέρουν στους επαγγελματίες του δήμου Βόλβης και όχι μόνο.

 

Σχόλια

Σχόλια

Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση