Δήλωση κ. Σταυρούλας Ξουλίδου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων

volvi press 0 Σχόλια

ksoulidouΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας & Θρησκευμάτων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κα Σταυρούλα Ξουλίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση:

«Με την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση ολοκληρώνεται μια δύσκολη και γεμάτη αγωνία περίοδος για όλους τους υποψήφιους και τις οικογένειές τους. Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όσους από εσάς πετύχατε τους στόχους σας. Μπροστά σας ανοίγεται ο συγκλονιστικός δρόμος της αναζήτησης, της γνώσης και της δημιουργίας. Μπείτε με όρεξη και ενθουσιασμό και ξεπεράστε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε.

Οι λιγότερο τυχεροί της συγκεκριμένης εξεταστικής διαδικασίας σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αποθαρρύνονται. Τους υπενθυμίζω ότι πρόκειται μόνο για μια μάχη και όχι για τον ίδιο τον πόλεμο… η ζωή, εξάλλου, μας επιφυλάσσει πολλούς αγώνες, αναμετρήσεις και εκπλήξεις.

Ό, τι κι αν κάνετε στη ζωή σας, αγωνιστείτε για ένα καλύτερο μέλλον για σας τους ίδιους και για την πατρίδα μας, με ήθος, συγκρότηση, αδελφοσύνη, συνεργασία, ακεραιότητα και  πίστη στις πανανθρώπινες αξίες.»

Σταυρούλα Ξουλίδου

Website: 

www.stauroulaxoulidou.gr

 Email:

info@stauroulaxoulidou.gr

Σχόλια
Ετικέτες
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση