Δεύτερη περίπτωση παράνομης κράτησης αλλοδαπών στην Νέα Απολλωνία

volvi press 0 Σχόλια

Μία δεύτερη υπόθεση εντοπισμού παράνομων αλλοδαπών αποκάλυψαν  αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας στην περιοχή της Νέας Απολλώνιας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν μέλος κυκλώματος, έπειτα από τον εντοπισμό παράνομα μεταφερόμενων αλλοδαπών σε αγροτική περιοχή της Νέας Απολλωνίας. Πρόκειται για έναν 18χρονο Πακιστανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της μεταφοράς – προώθησης παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας και παροχής καταλύματος για απόκρυψη εκ κερδοσκοπίας πραττόμενης.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκαν εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, ο παραπάνω συλληφθείς μαζί με έντεκα 11 ομοεθνείς του που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω αλλοδαποί με τη συνδρομή έτερων μελών του κυκλώματος, εισήλθαν παράνομα από περιοχή του Νομού Έβρου και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο ανωτέρω κτίριο, καταβάλλοντας για την παράνομη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

thestival.gr

Σχόλια
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση