Δημήτρης Γαλαμάτης και τα σενάρια περί επιστροφής του στην κεντρική πολιτική σκηνή

volvi press

galamatisΟι βουλευτές της ΝΔ επιδεικνύουν ιδιαίτερη κινητικότητα, που δεν συνηθίζεται σε μη προεκλογικές περιόδους. Χαρακτηριστικά ο πρώτος βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης και τέως υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρος Καράογλου διοργανώνει σήμερα ανοικτή εκδήλωση, για την οποία έχει κάνει μεγάλη κινητοποίηση, με αφορμή τα γενέθλια της ΝΔ.

Ο Σάββας Αναστασιάδης καταθέτει ερωτήσεις τη μία μετά την άλλη προς τον υπουργό Οικονομικών ζητώντας ελαφρύνσεις.

Ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε εγκαίρως γι’ αυτό το λόγο από γενικός γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης θα είναι μαζί με τους δύο προηγούμενος σίγουρα υποψήφιος στην Β΄Θεσσαλονίκης. Πιθανή θεωρείται η εκ νέου συμμετοχή του Παντελή Τσακίρη, ενώ η γενιά των νεότερων το σκέφτεται

Στη β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης επίσης, ανοικτή παραμένει μία νέα υποψηφιότητα της περιφερειακής συμβούλου Πόπης Καλαϊτζή (ζει και εργάζεται στη Γερμανία) η οποία ωστόσο σημειώνει πως προτεραιότητα είναι η εργασία της αλλά και τα καθήκοντα που έχει στην περιφέρεια.

Ο πρώην βουλευτής και πρώην δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης διαψεύδει τα σενάρια περί επιστροφής του στην κεντρική πολιτική σκηνή στην παρούσα συγκυρία.

Το μεγάλο πρόβλημα με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Β’ Θεσσαλονίκης, πάντως, παραμένουν οι υποψηφιότητες των γυναικών

Σχόλια

Σχόλια

Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση