Δημοπρασίες για εκμίσθωση δυο (2) αναψυκτηρίων και ενός (1) κτιρίου στον δήμο Βόλβης

volvi press

Α. Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του αναψυκτηρίου, με την επωνυμία ‘Αγνάντι’, το οποίο βρίσκεται στην Τ.Κ. Άνω Σταυρού και αποτελείται από υπερυψωμένο ισόγειο κτίσμα-κατάστημα, εμβαδού 193,67 τ.μ. και υπόγειο εμβαδού 173,70 τ.μ., το οποίο βρίσκεται εντός οικοπέδου συνολικής εκτάσεως 3.761,00 τ.μ., από το οποίο θα εκμισθωθούν 300 τ.μ., για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Τόπος διενέργειας της δημοπρασίας

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Σταυρού, στην πρώην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (άνωθεν ΚΑΠΗ), στις 1 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα από 12:00 μ.μ. έως 12:30 μ.μ., ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών (άρθρο 1 Π.Δ. 270/81).

Ελάχιστο όριο προσφοράς/μίσθωμα

Ως ελάχιστο όριο προσφοράς του ετήσιου μισθώματος, που θα αποτελεί και την τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας, ορίζεται το ποσό των 10.000,00 ευρώ

*******************

Β) Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του παλαιού κοινοτικού καταστήματος του συνοικισμού Μικρής Βόλβης της Τ.Κ. Βόλβης, εμβαδού 50,61 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στο οικ. 113 του Ο.Τ. 39, για χρήση ως κατάστημα (πλην υγειονομικού ενδιαφέροντος).

Τόπος διενέργειας της δημοπρασίας

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Σταυρού, στην πρώην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (άνωθεν ΚΑΠΗ), στις 1 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα από 13:00 μ.μ. έως 13:30 μ.μ., ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών (άρθρο 1 Π.Δ. 270/81).

Ελάχιστο όριο προσφοράς/μίσθωμα

Ως ελάχιστο όριο προσφοράς του ετήσιου μισθώματος, που θα αποτελεί και την τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας, ορίζεται το ποσό των 1.200,00 ευρώ

*******************

Γ) Εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία η εκμίσθωση του αναψυκτηρίου, με την επωνυμία ‘Νεράϊδα’, το οποίο βρίσκεται στη Δ.Κ. Βρασνών και αποτελείται από ισόγειο κτίσμα-κατάστημα, εμβαδού 121,10 τ.μ., το οποίο βρίσκεται εντός οικοπέδου συνολικής εκτάσεως 390,96 τ.μ. και το οποίο θα εκμισθωθεί όλον, για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Τόπος διενέργειας της δημοπρασίας

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Σταυρού, στην πρώην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου (άνωθεν ΚΑΠΗ), στις 1 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα από 11:00 π.μ. έως 11:30 π.μ., ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών (άρθρο 1 Π.Δ. 270/81).

Ελάχιστο όριο προσφοράς/μίσθωμα

Ως ελάχιστο όριο προσφοράς του ετήσιου μισθώματος, που θα αποτελεί και την τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας, ορίζεται το ποσό των 1.800,00 ευρώ

Σχόλια

Σχόλια

Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση