Δωρεάν βόλτες με αερόστατο στον δήμο Βόλβης

volvi press 0 Σχόλια

Το Σάββατο 16/09/2017 πρώτη ημέρα του 6ου Διεθνές Ποδηλατικού Διήμερου που διοργανώνεται σε συνεργασία και με τον Ο.Π.Α.Π. δήμου Βόλβης, τα παιδιά που θα παρευρεθούν στο σημείο εκκίνησης στον Σταυρό θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν μια δωρεάν βόλτα με αερόστατο από τις (9.30 πμ έως στις 14.30 μμ).

Ποντιακό… χρώμα και σφραγίδα έχει ο στόλος των αερόστατων που ήδη ομορφαίνουν τον ουρανό πόλεων της Βόρειας Ελλάδας και θα αποτελέσουν μία από τις ατραξιόν του 6ου ποδηλατικού διημέρου που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του δήμου Βόλβης στο Σταυρό και θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες της –και όχι μόνο– να θαυμάσουν τον Σταυρό από ψηλά.

Καταγωγή από την Ορντού έχει ο διευθυντής πτητικής εκμετάλλευσης της αεροπορικής εταιρείας «Skyline Balloons» Μίλτος Κοτζαγερίδης (Πόντιοι είναι και οι άμεσοι συνεργάτες του)

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει δώδεκα αερόστατα και πραγματοποιεί τουριστικές (Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Όλυμπο) αλλά και διαφημιστικές πτήσεις. Έχει γραφεία στην Αθήνα και στο εξωτερικό.

Οι πτήσεις με αερόστατο είναι μία δημοφιλής δραστηριότητα σε πολλές περιοχές του κόσμου, με την Καππαδοκία να κρατάει τα “σκήπτρα”.

 

 

Σχόλια
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση