Δωρεάν παγκόσμια τουριστική προβολή του ξενοδοχείου σας ή της επιχείρησης σας

Το Tripinview δίνει την ευκαιρία σε όλα τα ξενοδοχεία της Ελλάδας να προβληθούν σε μία ή περισσότερες από τις 200.000 αερο-φωτογραφίες και στο αντίστοιχο βίντεο, δωρεάν σε παγκόσμιο επίπεδο με έναν πρωτότυπο και εύκολο τρόπο: Με μια πινέζα!

Μετά τη πρώτη παρουσίαση του στις 29 Απρλίου, και υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το Tripinview προσφέρει δωρεάν σε όλα τα ξενοδοχεία της Χώρας τα μοναδικά πλεονεκτήματα προβολής που διαθέτει. Ήδη στα εγγεγραμμένα και προβαλόμενα ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανονται και πολλά από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της χώρας μας.

Οι Ελληνες ξενοδόχοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να εντοπίσουν και να αναδείξουν το ξενοδοχείο τους, που βρίσκεται κοντά στην ακτογραμμή, στους επισκέπτες του Tripinview με την προσθήκη μιας Πινέζας (Pin) σε κάθε φωτογραφία που είναι ορατό, σε μακρινά και κοντινά πλάνα.

Όμως ακόμα και αν το ξενοδοχείο δεν είναι ορατό, κάθε ξενοδοχείο έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στον κατάλογο των ξενοδοχείων και στην λίστα της Τοπικής Αγοράς (Local Marketplace) ώστε να βρίσκεται στη διάθεση των επισκεπτών σε περίπτωση που θέλουν να αναζητήσουν ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι κάθε ξενοδοχείο που δραστηριοποιείται σε οποιδήποτε περιοχή, μπορεί να έχει παρουσία και την ευκαιρία να το μάθουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Μέσω της προβολής τους στο Tripinview, τα ελληνικά ξενοδοχεία θα έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιηθούν και να αναγνωριστούν σε παγκόσμιο επίπεδο, καθότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο, η οποία έχει διαθέσιμο το σύνολο των ακτογραμμών της, με έναν οπτικά ολοκληρωμένο και καινοτόμο τρόπο.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες του Tripinview, και δυνητικοί επισκέπτες της Ελλάδας, έχουν την μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν παραθαλάσσιους προορισμούς με έναν μοναδικό τρόπο και να μάθουν περισσότερα για τα διαθέσιμα ξενοδοχεία που βρίσκονται πάνω στην ακτογραμμή ή σε άλλα σημεία της ενδοχώρας.

Σε αυτά τα πλαίσια, για να εξασφαλιστεί ότι κάθε ξενοδοχείο θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα παγκόσμιας προβολής μέσω αυτής της πρωτότυπης καινοτομίας, το Tripinview συνεργάζεται στενά με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος καθώς και πολλές Τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, ώστε να μονοπωλήσει διεθνώς το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών, από τουλάχιστον 140 χώρες, οι οποίοι εξερευνούν καθημερινά προορισμούς μέσω του Tripinview.

Αναμένονται επίσης πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα αφορούν τον ναυτικό τουρισμό αλλά και άλλες κατηγορίες ταξιδιωτών, δίνοντας τη δυνατότητα σε ενδιαφέρομενους επισκέπτες από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν τη ποικιλία που διαθέτει η Ελλάδα σε κάθε τομέα του τουρισμού.

www.imerisia.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.