Εγκαίνια Κοινωνικού Οδοντιατρείου στο Φιλαδέλφειο Δήμου Βόλβης

Εντυπωσιακή εξέλιξη στο έργο προσφοράς του σύγχρονου κοινωνικού ευεργέτη Δόκτορος Ιωάννη Βαλερή στο Φιλαδέλφειο

Έκανε λάθος στον δρόμο πριν ένα χρόνο περίπου, πηγαίνοντας σε άλλο προορισμό όπου ήταν προσκεκλημένος σε εκδήλωση και βρέθηκε στο Φιλαδέλφειο.

Σήμερα, έχοντας δημιουργήσει με δικά του έξοδα και προσωπική συμμετοχή και εργασία Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Ιατρείο, τα οποία λειτουργούν ήδη, εγκαινιάζεται την ερχόμενη Κυριακή 4 Ιουνίου στις 20.30, το Κοινωνικό Οδοντιατρείο Φιλαδελφείου!

Ο Δόκτωρ Ιωάννης Βαλερής, παρακινούμενος από την διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και από την αγάπη των κατοίκων του Φιλαδελφείου, έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει έργο λαμπρό, απαλύνοντας τις δυσκολίες και τον πόνο των κατοίκων, όχι μόνο του Φιλαδελφείου, αλλά και όλων των γειτονικών χωριών.

Ενδεικτικό είναι ότι, τον περασμένο μήνα, εξετάστηκαν στο Κοινωνικό Ιατρείο του Φιλαδελφείου 550 άτομα!

Διαπιστώνοντας ο κ. Βαλερής, από τα στατιστικά στοιχεία των εξετάσεων του Κοινωνικού Πολυϊατρείου ότι το 90% περίπου των ατόμων που εξετάστηκαν είχαν οδοντιατρικά προβλήματα, προχώρησε στην δημιουργία Κοινωνικού Οδοντιατρείου και εγκαινιάζεται την ερχόμενη Κυριακή με παράλληλες καλλιτεχνικές συναυλίες και γλέντι.

Στις καλλιτεχνικές συναυλίες των εγκαινίων θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς το περίφημο μουσικό συγκρότημα των κρουστών της Γουμένισσας και ο τραγουδιστής Σταύρος Φωτιάδης.

Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο, ο κ Βαλερής, σε εκδήλωση που γίνεται για τους «μικρούς» κατοίκους της περιοχής, τα παιδιά, θα διανέμει παιχνίδια και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.