Εκλογές Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Yποψήφια ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

volvi press 0 Σχόλια

Οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της “Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης” θα είναι η μοναδική φωνή αποκάλυψης όλων των αντιλαϊκών σχεδιασμών και μέτρων που θα προωθούνται εις βάρος των συμφερόντων των αυτοαπασχολούμενων. Θα αξιοποιήσουν αυτό το βήμα που θα τους εμπιστευθούν οι συνάδελφοι για να ενημερώνουν αυτούς και τα σωματεία τους για κάθε νέα εξέλιξη, για να οργανώνεται η πάλη και η αντίστασή τους έγκαιρα, χωρίς να εγκλωβίζεται σε νέες αυταπάτες και “αφηγήματα”.

Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε, επαγγελματία, βιοτέχνη, έμπορε, επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι, επειδή τα συμφέροντά μας δεν ταυτίζονται με του βιομηχάνου, του μεγαλεμπόρου, του μεγαλοεπιχειρηματία, του τραπεζίτη, σε καλούμε να στηρίξεις με την ψήφο σου την “Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση” και με τη δράση σου μέσα στα σωματεία να στηρίξεις την αγωνιστική γραμμή που προωθούν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που συμμετέχουν στην ΠΑΣΕΒΕ».

ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Σχόλια

Σχόλια

Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση