Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση με πραγματικά πυρά στο πεδίο βολής «Ασκού Προφήτη» [Βίντεο]

volvi press 0 Σχόλια

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από την μεγάλη στρατιωτική άσκηση με πραγματικά στο πεδίο βολής “Ασκού Προφήτη” στην Θεσσαλονίκη, όπως αυτές μεταδόθηκαν στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι “Ε”. Η άσκηση δείχνει τόσο το υψηλό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων όσο με την ετοιμότητά τους απέναντι σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα και με τα όσα μετέφερε η συνάδελφος Αμαλία Κάντζου, η άσκηση έχει διάρκεια 4 ημέρες, με «επίκεντρο» τους καταδρομείς αλλά και με τη συμμετοχή ελικοπτέρων «Απάτσι» και «Χιούι» και αρμάτων.

Η άσκηση περιέχει επιθετικές ενέργειες προς υποστήριξη των καταδρομέων, με διαρκείς κινήσεις προς τον «εχθρό», καταμαρτυρώντας πως υπάρχει υψηλό επίπεδο ετοιμότητας.

Οι πανοραμικές εικόνες από το πεδίο της άσκησης είναι πραγματικά εντυπωσιακές,  με τα άρματα να κινούνται μέσα σε δύσκολο «τερέν» και τα ελικόπτερα να πετούν προς υποστήριξή τους.

Μια άσκηση… «μήνυμα» προς τον καθένα που επιβουλεύεται κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

newsit.gr

Σχόλια
Ετικέτες
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση