Επεισοδιακή καταδίωξη στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Βόλβης

volvi press 0 Σχόλια

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Βόλβης και στο Μόδι, για τον εντοπισμό του διακινητή που εγκατέλειψε το βαν και τράπηκε σε φυγή.

Μία επεισοδιακή καταδίωξη εξελίχθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Βόλβης, όταν το πλήρωμα υπηρεσιακού οχήματος της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιούσε περιπολία, εντόπισε ύποπτο βαν για διακίνηση παράτυπων μεταναστών και έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει δίχως εκείνος να συμμορφωθεί.

Αμέσως ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία μάλιστα ο διακινητής και οδηγός του βαν που ήταν γεμάτο με παράτυπους μετανάστες, εμβόλισε το όχημα της ΕΛ.ΑΣ. για να διαφύγει, ευτυχώς δίχως να τραυματιστεί κανείς.

Το βανάκι εντοπίστηκε παρατημένο με τους παράτυπους μετανάστες λίγο αργότερα έξω από το χωριό Μόδι, ενώ ο οδηγός είναι άφαντος και σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Θοδωρής Παναγιωτίδης

news247.gr

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση