Ερωτήσεις προς τον συνδυασμό “Όλοι μαζί! Για το καλό μας”

nanakosstavrosΣυνεχίζουμε τις ερωτήσεις μας προς τους υποψηφίους δημάρχους των δημοτικών εκλογών της 18η Μαΐου 2014

Ο κ. Γιώργος Νανάκος είναι ο μόνος από τους τέσσερις που δεν συμμετείχε στα δημοτικά συμβούλια των τελευταίων ετών στον Δήμο Βόλβης οπότε οι ερωτήσεις γίνονται αναλύοντας τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις του και την μέχρι τώρα προεκλογική  του δράση.

Κ. Νανάκο

  1. Γράψατε κάπου πως μόνο αν εντοπίσετε και στη συνέχεια θεραπεύσετε τις αιτίες που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση, έχουμε την πιθανότητα και τη δυνατότητα, να δημιουργήσουμε μια καλύτερη πραγματικότητα και μια αισιόδοξη προοπτική, για τις ζωές μας, τις οικογένειες, τα παιδιά μας. Τα εντοπίσατε? Και αν ναι πως θα τα θεραπεύσετε?
  2. Αναφερθήκατε στα λουτρά της Ν Απολλωνίας πολλές φορές. Το πρόβλημα με τις νεότερες υποδομές, που δεν λειτούργησαν ποτέ και που είναι θέμα διαμάχης και αμφισβήτησης ιδιοκτησίας (ένα θέμα δεκαετιών) πως θα το επιλύσετε ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι νέες εγκαταστάσεις προς όφελος όλων των δημοτών?
  3. Στο πρόγραμμα σας για τον Τουρισμό γράφετε πως ένας από τους στόχους σας είναι η συνεχής βελτίωση και άνοδος του επιπέδου των τουριστικών υποδομών και παρεχόμενων υπηρεσιών. Αυτό πως θα το πετύχετε μια και δεν εξαρτάται από την δημοτική αρχή αλλά από τους ιδιώτες?
  4. Γράφετε «Ο Δήμος Βόλβης σήμερα, διαθέτει, πλεονεκτήματα που δημιουργούν προοπτικές ανάπτυξης» και αναφέρετε μια σειρά απ αυτές τις προοπτικές και πως θα είναι επιδίωξη σας η αξιοποίηση όλων αυτών των πλεονεκτημάτων. Με ποιον τρόπο θα καταφέρετε να αξιοποιήστε όλα αυτά?
  5. Επίσης στο πρόγραμμα σας για τον τουρισμό μας αναφέρατε μια σειρά από δράσεις, παρεμβάσεις, νέες κατασκευές . Εκείνο που δεν μας είπατε όμως και ρωτάμε, ποιο το κόστος κάποιων έστω εξ αυτών και ποιες οι πηγές χρηματοδότησης?
  6. Πολλοί ρωτάνε γιατί ο αριθμός των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού σας είναι μικρός σε σχέση με το ανώτερο επιτρεπτό όριο βάσει του νόμου?
  7. Είστε εναντίον της κατασκευής εργοστασίου χρυσού στην περιοχή μας? Και αν ναι πως σκοπεύετε να δράσετε πάνω στο θέμα αυτό σαν αυριανός δήμαρχος?
  8. Αν ο Συνδυασμός σας περάσει στον Δεύτερο γύρο της τελικής φάσης των εκλογών, θα συνεργαστείτε ενδεχομένως με τους άλλους υποψήφιους του αξιώματος του Δημάρχου?
  9. Έχετε την γνώση, την πείρα και την θέληση να προσπεράσετε τις αναχρονιστικές τακτικές και αντιλήψεις και να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των πολιτών και τις απαιτήσεις της εποχής?
  10. Υπάρχουν πολλοί απλήρωτοι εργάτες που δούλευαν με μαύρη εργασία. Ο δήμος σήμερα χρωστάει σε άλλους λίγα σε άλλους πολλά χρήματα. Θα αναγνωρίσετε τα δεδουλευμένα ή οι άνθρωποι αυτοί αν εκλεγείτε δήμαρχος θα χάσουν τα χρήματα τους?
  11. Η επιβολή χαρατσιών και τελών οδήγησε τους δημότες μας σε οικονομική ασφυξία, πώς ή με ποιόν τρόπο θα μπορέσετε να ανακουφίσετε τους δημότες, ή να τους βοηθήσετε ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.