Η «ασυλία» της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός

volvi press 0 Σχόλια

ksoulidou«Με τη φαιδρή δικαιολογία των “ανειλημμένων υποχρεώσεων ” οι Υπουργοί και οι Υφυπουργοί της καταρρέουσας συγκυβέρνησης απαξιώνουν τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου»

Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής  Β΄ Θεσσαλονίκης, κα Σταυρούλα Ξουλίδου, κατήγγειλε τη στάση των Υπουργών και Υφυπουργών της καταρρέουσας συγκυβέρνησης να μην παρίστανται στη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων. Συγκεκριμένα σήμερα, 2-10-2014, από τις 7 επίκαιρες ερωτήσεις που ήταν στο πρόγραμμα απαντήθηκε μόνο η μία.

«Με τη φαιδρή δικαιολογία των “ανειλημμένων” υποχρεώσεων οι Υπουργοί και οι Υφυπουργοί της καταρρέουσας συγκυβέρνησης επιμένουν να μην παρίστανται στη συζήτηση των Επίκαιρων Ερωτήσεων που καταθέτουν οι βουλευτές στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και να απαξιώνουν τους  δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας μας.  

Είναι η 2η φορά που καταθέτω τη συγκεκριμένη επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τη μεταφορά επικίνδυνων και τοξικών υλικών της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ μέσα από κατοικημένες περιοχές. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η «ασυλία» που απολαμβάνει η συγκεκριμένη εταιρεία από την πλευρά της κυβέρνησης, δυστυχώς συνεχίζεται.

 

Σταυρούλα Ξουλίδου

2-10-2014

Σχόλια

Σχόλια

Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση