Καθοδόν προς τις κάλπες του Σεπτέμβρη. Μετακαλοκαιρινές Ατάκες

apovlakosiΑν προσέξει κανείς ελάχιστα τα κανάλια της ομαδικής αποβλάκωσης και αφήσει το νου του να ζωγραφίσει λεύτερα, θα δει το αποκρουστικό θέαμα των μυγών πως μαζεύονται πάνω σε σάπιο κρέας και το σκουληκιάζουν. Ανώτερα και κατώτερα στελέχη, πρώην και νυν βουλευτές και όχι μόνο της ΝΔ αναλώνουν το χρόνο άσκοπα, επικίνδυνα. Βέβαια προηγούμενη κυβέρνηση ήταν, έχουν την πρώτη θέση στη διεκδίκηση της κουτάλας, αλλά όχι και κάθε μέρα, βρε αδελφέ. Κουράζουν τον δικό τους, ιδιαίτερα ψηφοφόρο με τα ίδια και τα ίδια παραμύθια, τον αποβλακώνουν συνεχώς και του κατακλέβουν τη νοημοσύνη, αν του ’μεινε κάποια.

Όλοι, μα όλοι του μπαχαλοσυστήματος…, μαζί και αριστεροί και κάτι ψευτοκεντρώοι «μάγοι, προφήτες και σοφοί», μια πανσπερμία που δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ αλλά γκρουπούσκουλα με λινκβινταριστικές τάσεις και επιδιώξεις και που ασχημύνουν την βασανισμένη καθημερινότητα…, παρουσιάζονται στις οθόνες σαν «μόνιμοι αστέρες» και μας παίζουν ρόλους που θυμίζουν κλόουν που κάνουν κωλοτούμπες στα σανίδια για να βγάλουν το ψωμί τους. Μόνο που οι κλόουν δουλεύουν και τους αξίζει, τούτοι που θέλουν να λέγονται και… σωσίες που θέλουν να σώσουν την Ελλάδα, το έχουν παρακάνει.

Κόμματα που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα δεν δικαιούνται να αναφέρουν ούτε το όνομα Ελλάδα, γιατί αυτοί τη σκότωσαν. Πολύ δε περισσότερο να τους έχουμε στο κοινοβούλιο που το έκαναν άσυλο των παρανόμων – λαμόγιων και χάβρα φωνασκούντων. Μη βγαίνετε, βρε παιδιά, κάθε τόσο και λίγο στο εναπομείναν φως γιατί η παρουσία σας το σβήνει. Έχετε μάθει στη νομιμότητα…, σαράντα χρόνια βουλευτής λέει ένας, άλλος τα κατεβάζει σε τριάντα, άλλος στα είκοσι, άλλος ίσαμε τα δάχτυλα του ενός χεριού και άλλος «καινούριος» και «φρέσκος», άσχετος από πολιτική κάνει ήδη τούμπες και όλοι μαζί δείχνουν το πολυδιάστατο βρώμικο σύστημα που τους εξασφαλίζει το μέλλον και των εγγονών τους. Μαυρίστε τους να πάρει ανάπνα ο τόπος…

«Αναγκαστικά πρέπει να γυρίζουμε πίσω, προκειμένου να συναντήσουμε τη μήτρα που γέννησε τη σημερινή ιστορία, η οποία ως σήμερα δεν καταγράφηκε σωστά παρά κουτσουρεμένα και κάτω απ’ το μακιγιάζ που κατά καιρούς επέβαλαν διάφοροι λόγιοι και συμφέροντα. Από εκεί πρέπει να αρχίσουμε, απ’ τις ρίζες, που δεν φαίνονται αν δεν τις σκαλίσεις».

Γράφει ο νεοαντιμνημονιακός Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

trikalaola.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − 14 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.