Καταγγελία για διαρροή σε υδραγωγείο του δήμου Βόλβης (Βίντεο)

volvi press 0 Σχόλια

Τέλος Δεκεμβρίου 2016 ειδοποιήθηκε η ΔΕΥΑΒ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόλβης ) ότι υπάρχει διαρροή στο υδραγωγείο Βαγιοχωρίου. Η απάντηση τότε ήταν ότι επισκευάστηκε. Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφιβάλλουμε γι΄αυτό.

Στις Αρχές του Ιανουαρίου (2017), κάτοικοι αντελήφθησαν νερά να τρέχουν στην πλαγιά προς το ρέμα που διέρχεται περιμετρικά τον οικισμό. Ειδοποίησαν Δημ. Συμβούλους που εκλέγονται στην Δ.Ε Εγνατίας αλλά και τον Δήμο.  Άρα είναι όλοι γνώστες του προβλήματος στον Δήμο Βόλβης – στην Τοπική Ενότητα Εγνατίας ακόμα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο μόνος που δεν ειδοποιήθηκε είναι ο σημερινός Νέος Αντιδήμαρχος Β. Σιάγκας.

Είναι γνωστό ότι είναι ακατάλληλο το νερό λόγο του φθορίου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεται κατασπατάληση του.
Σοβαρευτείτε επιτέλους εκεί πέρα στον Δήμο Βόλβης, ασχοληθείτε με τα προβλήματα των δημοτών σας! Έχετε γίνει πρωταθλητές στον ζαμανφουτισμό !

Κ. Αποστολακίδης

Δείτε το βίντεο

Σχόλια

Σχόλια

Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση