Λίμνη Βόλβη: Ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του νερού και του ανέμου! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

volvi press 0 Σχόλια

Κάνοντας windsurf, kitesurf, kitefoil, κωπηλασία κ.α. στη δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας

Πως γίνεται μία λίμνη, να είναι ο αγαπημένος προορισμός για τους φαν των θαλάσσιων σπορ, τη στιγμή που μάλιστα, η περιοχή περικλύεται από θάλασσα; Και όμως γίνεται και υπάρχει και εξήγηση…
 Βρεθήκαμε στη λίμνη Βόλβη, στη μεγαλύτερη λίμνη της Μακεδονίας και δεύτερη μεγαλύτερη της Ελλάδας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη της Θεσσαλονίκης και συναντήσαμε ανθρώπους «τρελαμένους» με τα αθλήματα του ανέμου, να απολαμβάνουν τις… χάρες της.

Windsurf, kitesurf, kitefoil, κωπηλασία και ό,τι άλλο έχει σχέση με το νερό και φυσικά τον άνεμο (πλην των μηχανοκίνητων αθλημάτων λόγω της συνθήκης Ραμσάρ), λαμβάνει χώρο στον υπέροχο αυτόν υγρότοπο.

Ο Θωμάς Μπακιρτζής, υπεύθυνος του Surf Club Stonero, μιλάει στην κάμερα του Life-Events.gr και αποκαλύπτει γιατί ο τόπος αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του νερού και του ανέμου, ποιο είναι το «μυστικό» του και τι ρόλο παίζουν τα στενά της Ρεντίνας, πότε… ανακαλύψθηκε και πότε δημιουργήθηκε το κλαμπ και τι μπορεί να κάνει ένας επισκέπτης που θέλει να βρεθεί στη λίμνη, πλην των θαλάσσιων σπορ.

Το σίγουρο είναι πως η Βόλβη αποτελεί, όπως και ο ίδιος καταλήγει, ένα «διαμάντι», κοντά στην πόλη, που ακόμη δεν έχει αξιοποιηθεί όπως θα έπρεπε και έχει να προσφέρει πολλά!


life-events.gr

Σχόλια
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση