Οι νέοι Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι οργανισμών και επιχειρήσεων του Δήμου Βόλβης

Θα ξεκινήσουμε με τα γνωστά ονόματα των προέδρων οργανισμών και επιχειρήσεων του Δήμου Βόλβης και θα διακινδυνεύσουμε την ανακοίνωση ονομάτων για τις θέσεις των Αντιδημάρχων,  τα οποία ονόματα, επίσημα πιστεύουμε ότι θα ανακοινώσει ο Δήμαρχος κ. Διαμαντής Λιάμας την Δευτέρα.

Υπάρχουν πολλές εκπλήξεις από την άποψη πως τρεις από τις τέσσερις συνολικά θέσεις κατέλαβαν μη εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι. Ας δούμε όμως τα ονόματα.

  1. Πρόεδρος Ο.Π.Α.Π (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος) Νάσος Κωνσταντινάκης. Ενεργό μέλος της κοινωνίας και κάτοικος  Σταυρού, υποψήφιος σύμβουλος με τον Συνδυασμό του κ. Λιάμα στις εκλογές του Μαίου 2014 που όμως δεν εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος. Αντιπρόεδρος Γούτας Ιωάννης. Ο πρωτοεμφανιζόμενος από τα Νέα Βρασνά εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Λιάμα.
  2. Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Β. (Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης Βόλβης) Γαβριηλίδης Ανδρέας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος (στην θέση του κ. Καρακίτσου Απόστολου) πρώην αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΒ κάτοικος Ασπροβάλτας. Ένα πολύ έμπειρο με το αντικείμενο άτομο.
  3. Πρόεδρος Ο.Κ.Π.Α.Π. (Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και παιδείας) Στοΐτσας Αντώνιος διευθυντής του κέντρου υγείας Μαδύτου, πρώην Δήμαρχος δήμου Ρεντίνας, κάτοικος Σταυρού, ο οποίος δεν είχε θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.
  4. Πρόεδρος Επενδυτικής Δήμου Βόλβης Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Σαβόπουλος Χρήστος. Ήδη πρόεδρος της εταιρείας, έμπορος και πρόεδρος Παιδικής Εξοχής Σταυρού, υποψήφιος σύμβουλος της ΤΚ Βόλβης με τον συνδυασμό του κ. Λιάμα, ο οποίος δεν έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

Να αναφέρουμε εδώ ότι ο κ. Βασιλάκης Δημήτριος, πρώην πρόεδρος Ο.Π.Α.Π., προτάθηκε και εκλέχθηκε πρόεδρος επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης Δήμου Βόλβης και δεν μπορεί να είναι Αντιδήμαρχος λόγω επαγγέλματος (δημόσιος υπάλληλος).

Θα κάνουμε λοιπόν, σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα αλλά λαμβάνοντας υπόψιν και τα ονόματα που απαρτίζουν τις ήδη διάφορες επιτροπές,  πρόβλεψη, με κάθε επιφύλαξη, για τους Αντιδημάρχους του Δήμου Βόλβης, τα ονόματα των οποίων, επαναλαμβάνουμε, κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθούν την Δευτέρα. Πιστεύουμε λοιπόν πως Αντιδήμαρχοι θα είναι:

  1. Καρακίτσος Απόστολος
  2. Ιορδανίδης Λάκης
  3. Μπουρλής Γεώργιος
  4. Παπαγεράς Παναγιώτης
  5. Χατζή‑Τζιβελέκη Μαρία
  6. Δεμερτζής Γεώργιος

Τον τελευταίο λόγο έχει ο Δήμαρχος κ. Διαμαντής Λιάμας και περιμένουμε εναγωνίως την ανακοίνωση του.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και σαν ιστοσελίδα είμαστε στην διάθεση τους, για οποιαδήποτε κρίνουν οι ίδιοι, βοήθεια στο έργο τους.

 

https://volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.