Ο κ. Δ. Σιμούδης διακοσμεί τους χώρους του Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Αγ. Γεωργίου (Φωτο)

Ο αγαπητός φίλος και συνάδελφος Δημήτρης Σιμούδης- συνταξιούχος, αλλά όχι απόμαχος- ξεκίνησε, εδώ και αρκετά χρόνια, σε συνεργασία με την τέως διευθύντρια κ. Μυστρίδου, τον Δήμο Βόλβης και τα παιδιά μας φυσικά μια σημαντική και αξιέπαινη προσπάθεια να διακοσμήσει με ωραίες ζωγραφιές τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου μας, οι οποίοι κάθε καλοκαίρι γεμίζουν με συνθήματα.

Από τον περασμένο χειμώνα ο Δημήτρης συνεχίζει την εργασία του στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου μας και του Γυμνασίου Αγίου Γεωργίου, ενώ τώρα που ο καιρός το επιτρέπει θα πιάσει δουλειά με τα παιδιά μας και στους εξωτερικούς τοίχους.

Από αυτό εδώ το βήμα τον ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά!

blogs.sch.gr/lykaggeorgiou

     

 

Σχόλια

2 Σχόλια στο “Ο κ. Δ. Σιμούδης διακοσμεί τους χώρους του Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Αγ. Γεωργίου (Φωτο)

  1. Galatia Samara Συγχαρητήρια.

    Sakis Groudos Ο Δημήτριος Σιμούδης είναι εξαιρετικός άνθρωπος και συνάδελφος πολύ αγαπητός από όλους. Του αξίζουν όχι μόνο συγχαρητήρια, αλλά και μία μεγάλη ηθική αμοιβή για το έργο του. Μπράβο σου ρε φίλε. Σε ευχαριστούμε πολύ για όλα.

    Ματζιρης Δημητρης Ένας Υπέροχος Άνθρωπος….Ένας Σπουδαίος Εικαστικός….Με τις Εικαστικές του Δημιουργίες το Γυμνάσιο και το Λύκειο Αγίου Γεωργίου αποτελούν Πρότυπο Δημιουργίας και Έμπνευσης στο Δήμο Βόλβης…. Συγχαρητήρια στον καθηγητή Κύριο Δημήτριο Σιμούδη…..!!!

    Eleni Gklezaki Μπραβο στον Δημητρη!!!ειναι αγαπητος….δημιουργικος….σπουδαιος καλλιτεχνης…..εμαθα πολλα μαζι του…..σ’ευχαριστω πολυ…..ο Θεος να σε εχει καλα….σου αξιζουν χιλια μπραβο!!!!!!!

    Teo Mavridis Ήταν και στο Γυμνάσιο της Αρέθουσας μερικά χρόνια. Του άλλαξε τελείως όψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.