Πασίγνωστο beach bar παρανάλωμα του πυρός στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής

Ερωτηματικά και προβληματισμό δημιουργεί το νέο περιστατικό πυρκαγιάς, τα ξημερώματα της Τρίτης, σε beach bar στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Πρόκειται για το τρίτο -κατά σειρά- περιστατικό που σημειώνεται στην περιοχή, έπειτα από δύο περιπτώσεις τον περασμένο Ιανουάριο.

Όπως δήλωσε στο halkidikifocus.gr, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σταυρού Κώστας Αβραμίδης, “η υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 4.15 και στο σημείο της φωτιάς επιχείρησαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα”.

Σύμφωνα με τον κ. Αβραμίδη, οι φλόγες κατέστρεψαν ολοσχερώς την προέκταση του καταστήματος. “Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς που προς το παρόν παραμένουν άγνωστα”, υπογράμμισε ο κ. Αβραμίδης.

Σημειώνεται ότι δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.

Πλήθος κόσμου μέσω του f/b συνεχίζει να εκφράζει την αγανάκτηση, την οργή του για το γεγονός, αλλά και την θερμή συμπαράσταση του προς τον Γιάννη Πετράκη πρόεδρο της Ολυμπιάδας και ιδιοκτήτη του beach bar, ευχόμενοι παράλληλα να βρεθούν άμεσα οι δράστες, αν  βεβαίως αποδειχθεί ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Skip to content