Πολύνεκρο δυστύχημα με έξι νεκρούς στην Εγνατία οδό έξω από την Καβάλα

Πολύνεκρο δυστύχημα με έξι νεκρούς, εκ των οποίων τα τρία παιδιά και δέκα τραυματίες (η κατάσταση των τριών χαρακτηρίζεται πολύ βαριά), σημειώθηκε σήμερα, στις 6.50 το πρωί, στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Νέας Καρβάλης, μετά την έξοδο του τελευταίου τούνελ, λίγα χιλιόμετρα πριν από τον κόμβο εξόδου για Καβάλα.

Ένα μικρό βαν που μετέφερε 16 συνολικά μη νόμιμους μετανάστες ιρανικής καταγωγής, εξετράπη της πορείας του, πέρασε το διαχωριστικό τοιχίο των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στα βράχια.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Μια από τις πιθανές αιτίες του πολύνεκρου δυστυχήματος είναι το «σκάσιμο» ελαστικού του οχήματος. Εκπρόσωποι της Τροχαίας Καβάλας εξετάζουν το ενδεχόμενο σύμφωνα με υπολείμματα ελαστικού που βρέθηκαν στο οδόστρωμα.

proininews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.