Προσοχή: Σοβαρός τραυματισμός ανθρώπου από σκυλιά στην Ν. Μάδυτο

volvi press 0 Σχόλια

Αυτό είναι το ένα από τα τρία σκυλιά που επιτέθηκαν στον άνδρα μου χθες το πρωι στη Μάδυτο, τον οποίο τον δάγκασαν άσχημα στη γάμπα, τον έριξαν κάτω, σκίστηκε το χέρι του , και έσπασε ο καρπός του αριστερού του χεριού. !

Η επίθεση έγινε κάτω από το Κέντρο Υγείας, προς τα πευκάκια στις δέκα το πρωί. Αν τον δάγκωναν στο αριστερό χέρι από όπου κάνει αιμοκάθαρση , αυτή τη στιγμή δεν θα ήταν ζωντανός! ή αν έστω χαλούσε η φίστουλα από όπου κάνει αιμοκάθαρση στο αριστερό χέρι, θα είχε πολλά ακόμη προβλήματα και ταλαιπωρία για να κάνει νέα φίστουλα.

Τουλάχιστον γλίτωσε μόνο με ράμματα στο σχισμένο χέρι, γύψο στον σπασμένο καρπό, και δύο σοβαρές και βαθιές δαγκανιές στη γάμπα του, αντιτετανικούς κι αντιβιώσεις, κι ένα μεγάλο ψυχολογικό σοκ!! Επίσης, δεν ξέρουμε ακόμη αν θα γλιτώσουμε το χειρουργείο στο σπασμένο χέρι, σε περίπτωση που δεν κολλήσει μόνο του !! Όλα καλά, έ??

Αυτό λοιπόν το σκυλί, το ένα από τα τρία, εξακολουθεί να βρίσκεται στο σημείο του συμβάντος!!! Δεν είναι κανενός απ’οτι λένε κάποιοι, αλλά κάποιοι λένε ότι δεν είναι αδέσποτο. Άραγε ποιανού είναι? Πάντως το θέμα είναι ότι κυκλοφορεί κι αποτελεί κίνδυνο προφανώς για τα επόμενα θύματά του , ίσως και μικρά παιδιά!!

Γιατί να ξέρετε ότι παραλίγο να επιτεθούν και στη γειτόνισσά μου που περνούσε νωρίτερα από το ίδιο σημείο, κι επίσης επιτέθηκαν κι άλλες φορές σε περίοικους κατά πληροφορίες. Τα υπόλοιπα σκυλιά είναι παρόμοια με αυτό σε χρώματα, και το ίδιο μεγάλα. Προσοχή λοιπόν, κυρίως στα μικρά παιδιά, να μην έχουμε άλλα θύματα!!
Όσο για μας , περαστικά μας και καλό κουράγιο στο νέο γολγοθά μας !!!

Βαρβάρα Πολλαετίδου

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση