Πότε θα δημοσιευθεί ο πίνακας των επιτυχόντων για την κοινωφελή εργασία

volvi press 0 Σχόλια

οαεδ 5μηναΠάνω από 190.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 32.433 ανέργων στους δήμους, μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Το ενδιαφέρον των ανέργων ήταν έξι φορές μεγαλύτερο από τις προσφερόμενες θέσεις, γεγονός που σημαίνει πως ένας στους έξι αιτούντες θα καταλάβει μια θέση πεντάμηνης απασχόλησης στον δήμο της επιλογής του.

Ο πίνακας των επιλεγέντων επιτυχόντων θα αναρτηθεί στο τέλος Μαΐου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ, αφού εξεταστούν οι αιτήσεις και οι ενστάσεις που τυχόν υποβληθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης συμμετοχής τους (Κωδικός Αριθμός), καθώς δεν θα δημοσιεύεται το ονοματεπώνυμό τους στον Πίνακα. Εφόσον είναι επιτυχόντες, ο ΟΑΕΔ θα τους ενημερώσει με συστατικό σημείωμα για τον Δήμο όπου θα τοποθετηθούν, σύμφωνα με τον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων.

Στη συνέχεια οι ωφελούμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών στον ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) που ανήκει ο Επιβλέπων Φορέας (Δήμος) τοποθέτησής τους.

ethnos.gr

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση