Ρεσιτάλ πιάνου για ενίσχυση του Συλλόγου “Παιδικές Καρδιές”

volvi press 0 Σχόλια

Η Δημοτική Κοινοφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά (ΙΡΙΣ) και το Δημοτικό Ωδείο Σταυρούπολης διοργανώνουν στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης στις 6 Μαίου 2018 ρεσιτάλ πιάνου της Ευαγγελίας Αντύπας.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Β.Ελλάδας Παιδικές Καρδιές 

Ευαγγελία Αντύπα

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, όπου και απέκτησε Δίπλωμα Πιάνου με ΑΡΙΣΤΑ παμψηφεί, στην τάξη του καθηγητού Πάτροκλου Γεωργιάδη.

Επί δύο συνεχείς χρονιές και σε ηλικία 17 και 18 ετών απέσπασε υποτροφία από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για να συμμετάσχει ως ενεργό μέλος στο Διεθνές Σεμινάριο Πιάνου που πραγματοποιήθηκε στο PORTO CARRAS με καθηγητή τον Richard Syracus.

Μετά την απόκτηση του διπλώματός της, συνέχισε την φοίτησή της στην τάξη Master Class με καθηγητή τον Διεθνούς φήμης σολίστ και αρχιμουσικό Δημήτρη Τουφεξή. Παράλληλα έλαβε μέρος σε σεμινάρια πιάνου με διεθνώς καταξιωμένους καθηγητές (Δ. Τουφεξή, Μ. Τιρίμο κ.ά.) Στο ενεργητικό της έχει επίσης εμφανίσεις σε ρεσιτάλ πιάνου, ως σολίστ με διάφορες ορχήστρες και με σχήματα Μουσικής Δωματίου.

Η πορεία της ως καθηγήτριας πιάνου ξεκίνησε το 1993. Εχει στο ενεργητικό της πολλές διακρίσεις των μαθητών της, οι οποίοι έχουν αποσπάσει πρώτα βραβεία σε Πανελλήνιους και Πανκύπριους Διαγωνισμούς όπως του ‘ΦΙΛΩΝΑ’ της Χ.Ο.Ν. κ.ά.
Διδάσκει στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση