Στον αέρα η μεταφορά μαθητών και στον δήμο Βόλβης

volvi press

metafora mahitvnΛίγες μέρες απομένουν για να ανοίξουν τα σχολεία και το πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών παραμένει σε εκκρεμότητα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας ενώ αναζητείται, για μία ακόμα φορά, λύση με τη μέθοδο της παράτασης του ισχύοντος καθεστώτος.

Σήμερα, στο υπουργείο Εσωτερικών συγκαλείται σύσκεψη με στόχο να βρεθεί λύση ειδικά για το πρόβλημα που αναφέραμε, όπως εκδηλώνεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα στην αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης.

Όπως εξήγησε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Φάνης Παπάς, έχουν γίνει τόσο ο διεθνής διετής διαγωνισμός όσο και ο πρόχειρος τον οποίο επέτρεψε το υπουργείο Εσωτερικών μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου να καλυφθεί το χρονικό κενό μέχρι να καρποφορήσει ο διεθνής.

Όμως, προκύπτει, πλήρης έλλειψη ενδιαφέροντος από μεταφορείς για συγκεκριμένες ομάδες δρομολογιών και κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς μεταφορικό μέσο 10.000 παιδιά στους δήμους Θέρμης, Θερμαϊκού, Λαγκαδά, Βόλβης κ.α.

http://www.thebest.gr

Σχόλια

Σχόλια

Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση