Νέα σύλληψη λαθροδιακινητή στα διόδια Ανάληψης

volvi press 0 Σχόλια

Συνελήφθη, έπειτα από ενέργειες αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, ένα άτομο που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας. Πρόκειται για 29χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου, καθώς και συνεργού του που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία.

Σήμερα το πρωί (19-5-2017) στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, αστυνομικοί εντόπισαν εντός αυτοκινήτου, που οδηγούσε ο συλληφθείς, επτά αλλοδαπούς, εκ των οποίων οι 3 ανήλικοι, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο του ελέγχου, ο οδηγός προέβαλε σθεναρή αντίσταση επιχειρώντας να αποφύγει τη σύλληψη. Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα ως μέσο μεταφοράς, δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις συνεννοήσεις τους και χρηματικό ποσό. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση