Σύσκεψη υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλβης

volvi press

vasoΤην Δευτέρα 29 Απριλίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υποψηφίων της Παράταξης και συζητήθηκε η οργάνωση της προεκλογικής δραστηριότητας.
Μεταφέρθηκαν τα θερμά μηνύματα υποστήριξης από όλες τις γωνιές του δήμου και η διάθεση των δημοτών να υπερψηφίσουν την Λαϊκή Συσπείρωση, αγανακτισμένοι από την ανυπαρξία έργου της δημοτικής αρχής αλλά και την κούφια υποσχεσιολογία που έχει εξαπολυθεί από επίδοξους διεκδικητές του Δήμου.
Από όλους εκφράσθηκε η αποφασιστικότητα για αγώνα , μέχρι την νίκη

Μεταφορά από http://laikisuspeirosivolvis.blogspot.gr

Σχόλια

Σχόλια

Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
to “Σύσκεψη υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλβης”
 1. Α.Δ
  # 30/04/2014 στο 3:38 ΠΜ

  Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία πολύ ωραία ανακοίνωση , με μία μεγάλη νότα αισιοδοξίας, ίσως υπερβολικής θα έλεγα, όμως με σωστή αιτιολόγηση.
  Αυτό που ξενίζει τον αναγνώστη που μπορεί να είναι φίλα προσκείμενος στην Λαϊκή Συσπείρωση είναι η γενίκευση και εξίσωση των υπολοίπων υποψηφίων με τον Τωρινό Δήμαρχο και των συνεργατών του που σκιαγραφείται γλαφυρά.
  Αυτό αποδεικνύει ότι η Λαϊκή Συσπείρωση εν ολίγοις δεν διατείνεται καν θεωρητικά σε οποιαδήποτε μορφή εποικοδομητικής συνεργασίας σε μία προσπάθεια ενωτικής κίνησης των δυνάμεων που πραγματικά επιθυμούν να εργαστούν για το καλό του τόπου και των δημοτών.
  Πιθανών να είναι εμπόδιο το ιδεολογικό υπόβαθρο το οποίο το επιβάλλει , του οποίου η επικεφαλής είναι δέσμια, πλην όμως είναι άδικο για τα άξια και ακέραια στελέχη που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού.
  Αν υφίσταται αυτό, ας επισημάνουμε ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση ο κομματισμός διαιρεί, διχάζει και καταστρέφει την τοπική κοινωνία κρατώντας την όμηρο στα εκάστοτε τερτίπια των κομματικά εξαρτημένων εντολοδόχων.
  Καλή σας επιτυχία πάντως.

Αφήστε μια απάντηση