Τελευταίο μήνυμα

volvi press 2 Σχόλια

idrogiosΑπ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, το μόνο που έκανα ήταν να προσπαθώ για το καλό των άλλων. Πίσω από τις κουρτίνες, στην αφάνεια και χωρίς φιλοδοξίες προσωπικής προβολής. Είμαι ευχαριστημένος και ας με αποκαλούν πολλοί ηλίθιο γιατί δεν φρόντισα, ενώ θα μπορούσα, όλη αυτήν την ενέργεια και την γνώση, να την διαθέσω ώστε να εξασφαλίσω μια άνετη ζωή για μένα και τα παιδιά μου.

Κατάφερα πολλά πράγματα πιστεύω σ αυτόν το αγώνα. Κατάφερα να αλλάξω πρόσωπα και καταστάσεις. Τις περισσότερες φορές προδόθηκα αλλά υπήρξαν και μερικές που άλλαξαν την ζωή των συνανθρώπων μου προς το καλύτερο.

Σήμερα και πάλι αφανής προσπαθώ για κάτι διαφορετικό. Κάτι που θα αλλάξει πιστεύω την ζωή όλων μας για πάντα. Αν τα καταφέρω θα σταματήσω και θα εξαφανιστώ. Θα αφοσιωθώ στους μεγάλους έρωτες της ζωής μου που τόσο παραμέλησα όλα αυτά τα χρόνια και είναι η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τα ζώα μου, η φύση, η ζωή.

Αν δεν τα καταφέρω μαχητής και πάλι μέχρι να τα καταφέρω. Συγνώμη έρωτες μου αν αποτύχω σήμερα.

Όμως δεν έχει σημασία το τι έκανα ή τι θα κάνω εγώ προσωπικά. Σήμερα δεν είναι η μέρα μου.

Σήμερα δεν είναι η μέρα των υποψηφίων. Σήμερα κάποιοι από τους εκατοντάδες υποψηφίους θα λουφάξουν και θα χαθούν σαν διάττοντες αστέρες, ακριβώς όπως εμφανίστηκαν από το πουθενά, μέσα σε έναν παροξυσμό ενθουσιασμού. Κάποιοι θα μείνουν στις επάλξεις και θα συνεχίσουν οποιοδήποτε και να είναι το αποτέλεσμα της κάλπης.

Σήμερα είναι η μέρα των ψηφοφόρων. Σήμερα κρίνονται οι ψηφοφόροι. Κρίνονται το πόσο καλοί μαθητές υπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια και αν μάθανε κάτι όλο αυτό το διάστημα. Αν το αποτέλεσμα που θα βγει από την κάλπη είναι το μήνυμα αλλαγής της μέχρι τώρα πορείας, σημαίνει πώς υπάρχουν ελπίδες να προχωρήσουμε πραγματικά μπροστά. Αν το αποτέλεσμα που βγει από την κάλπη είναι το μήνυμα της συνέχισης της ίδιας πορείας, σημαίνει ότι πραγματικά, μας αξίζει αυτό που έχουμε.  Σήμερα είναι η μέρα της δικής τους επιτυχίας ή αποτυχίας.

Αποφασίστε αν θέλετε να ασχοληθείτε από αύριο με τους δικούς σας έρωτες.

 

Δ. Τ.

Σχόλια

Σχόλια

Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
2 Σχόλια to “Τελευταίο μήνυμα”
  1. Ανώνυμος
    # 18/05/2014 στο 1:46 ΜΜ

    ακομα και οι δημοσκοπησεις,οι περισσοτερες,παραπλανητικες και δημαγωγικες ειναι,με στοχο να παραπληροφορειται ο κοσμος υπερ της μνημονιακης κυβερνησης.το μνημονιο θα συντριβει στις εκλογες,αυτη τη φορα δεν αρκουν τα σποτακια των διαφημισεων με τα χαρουμενα παιδακια να τρεχουν στα λειβαδια,και οι γελαστοι ανθρωποι να κοιτανε τον ηλιο,αυτη τη φορα το χερι του ψηφοφορου το κατευθυνει η φτωχεια και η εξαθλιωση.

  2. για το καλό όλων μας
    # 19/05/2014 στο 12:47 ΜΜ

    Σε Βρασνά, Νέα Απολλωνία, Νικομηδινό, Λίμνη, Φιλαδέλφειο, Νυμφόπετρα, Ευαγγελισμό, Νέα Μάδυτο και Μόδι ψήφισαν για το καλό όλων μας

Αφήστε μια απάντηση