Την ευλογία του Άνθιμου έλαβε η «Αλληλεγγύη Επαγγελματιών»

volvi press

Με ιδιαίτερη χαρά και θέρμη υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμος, τον υποψήφιο πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης Επαγγελματιών», Χρήστο Νικολόπουλο.

Μαζί με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού επισκέφθηκαν τον Παναγιώτατο στο μητροπολιτικό μέγαρο και του παρουσίασαν το πρόγραμμα, που σχεδιάζουν να εφαρμόσουν ως νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών ανάμεσα στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και στο Επιμελητήριο.

«Συζητώντας με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κενό στη συνεργασία μεταξύ του Επιμελητηρίου και της τοπικής Εκκλησίας. Επισημάναμε στον κ. Άνθιμο ότι ως νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου αυτό έχουμε στόχο να το αλλάξουμε. Του εξηγήσαμε πως η οικονομία της πόλης βασίζεται κατά κύριο λόγο στους επαγγελματίες και ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αναπτυχθούν αμοιβαίες συνεργασίες ανάμεσα στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και στα χιλιάδες μέλη του Επιμελητηρίου.

Η Εκκλησία μπορεί με διάφορους τρόπους να στηρίξει τις δραστηριότητες των επαγγελματιών και οι επαγγελματίες να στηρίξουν τις δράσεις της Μητρόπολης, αναδεικνύοντας και το κοινωνικό πρόσωπο των επιχειρήσεών τους.

Ο κ. Άνθιμος επέδειξε ενδιαφέρον για το πρόγραμμα της Αλληλεγγύης Επαγγελματιών και εξέφρασε επιθυμία συνεργασίας. Τον ευχαριστούμε για τη θερμή φιλοξενία και για τον γόνιμο διάλογο», είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης έδωσε την ευλογία του στον επικεφαλής της Αλληλεγγύης Επαγγελματιών και στους υποψήφιους συμβούλους και ευχήθηκε να πετύχουν στο έργο που ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία να τον επισκεφθούν και τόνισε πως η Εκκλησία αποδέχεται με χαρά την πρόταση να αναπτυχθούν συνεργασίες, μέσω των οποίων θα ενισχύσουν οι δράσεις των επαγγελματιών και της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, με κύριο στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο της Θεσσαλονίκης.

Σχόλια

Σχόλια

Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση