Τους ανθρώπους με τα αγριεμένα μάτια να φοβάστε!

volvi press 2 Σχόλια

agriemenamatiaΌπου κι αν βρεθώ αντικρίζω ανθρώπους με αγριεμένα μάτια, ανθρώπους αποφασισμένους να σταθούν όρθιοι στο τέλος της υπομονής, ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα άλλο να χάσουν!

Πέρα όμως από εκείνους που θα επιλέξουν να πεθάνουν, ακολουθώντας την οδό της αυτοκτονίας ή της μιζέριας, υπάρχουν και πολλοί άλλοι που έχουν αποφασίσει να ζήσουν. Είναι οι άνθρωποι με τα αγριεμένα μάτια που με κοιτάνε κατάματα όπου βρεθώ κι αν σταθώ. Άνθρωποι που σφίγγουν γροθιές και καρτερούν το σημάδι του μεγάλου ξεσηκωμού, γιατί πολύ απλά δεν έχουν τίποτα άλλο να χάσουν.

Αυτούς τους αποφασισμένους ανθρώπους κανείς δεν θα καταφέρει να τους αναχαιτίσει! Γιατί αυτοί οι άνθρωποι ήδη συνωμοτούν. Και δεν είναι από εκείνες τις συνωμοσίες που μπορείτε να εντοπίσετε, να συλλάβετε, να δικάσετε… Δεν είναι οργανωμένοι, είναι παντού! Είναι σε κάθε σοκάκι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συσσίτιο, σε κάθε ουρά ανέργων, σε κάθε έρωτα που γεννιέται και πεθαίνει …

Οι ημέρες μετράνε αντίστροφα, τους ανθρώπους με τ αγριεμένα μάτια να φοβάστε… Και μην πείτε ποτέ ότι δεν σας προειδοποίησα…

Του εξωτερικού μας συνεργάτη
Δ. Τ.

Σχόλια

Σχόλια

Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
2 Σχόλια to “Τους ανθρώπους με τα αγριεμένα μάτια να φοβάστε!”
  1. unknown
    # 14/06/2014 στο 3:38 ΠΜ

    και εγω ειμαι ενας απ αυτους ο δημος βολβης θα ρθει σε καλα χερια καποια στιγμη σε καθαρα χερια που θα παραμεινουν καθαρα.ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!

  2. αγριεμένος
    # 14/06/2014 στο 1:05 ΜΜ

    Και εγώ είμαι ένας απ αυτούς και δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Ποια ώρα τους? Όταν πεθάνουμε όλοι από την πείνα, την στεναχώρια και τα εγκεφαλικά? Δεν μου έμεινε τίποτα για να χάσω. Τα έχασα όλα. Ποιος δήμος? Όλη η Ελλάδα υποφέρει. Εσύ από τον δήμο περιμένεις?

Αφήστε μια απάντηση