«Το Μοιρολόι της Παναγιάς» και στην Ν. Μάδυτο

Μια ιδιαίτερη συναυλία με τίτλο «Το Μοιρολόι της Παναγιάς» θα δοθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου , ώρα 8.00 μμ. στο Θέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια. Ένα μουσικοποιητικό προσκύνημα. Θα ακουστούν θρησκευτικά χορωδιακά έργα από το μεσαίωνα μέχρι τις μέρες μας, βυζαντινοί ύμνοι, καθώς και ποιήματα θρησκευτικού περιεχομένου.

Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία τριών χορωδιών, την Μεικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μαδύτου με μαέστρο την κ. Νίκη Καραγκιόζη, την Μεικτή Χορωδία ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και την Μεικτή Χορωδία ΕΠΩΦ Ωραιοκάστρου με διευθύντρια την κ. Δήμητρα Ζησέκα. Την επεξεργασία έργων έκανε η Δήμητρα Ζησέκα.

Η συναυλία θα επαναληφτεί την Παρασκευή 7 Απριλίου στην αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος Νέας Μαδύτου, καθώς και στις 8 Απριλίου στο Θέατρο Αλέξανδρος στη Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή συνόλου του Μουσικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Οι συναυλίες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μαδύτου και του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − 8 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.