Υδραυλικά- Καλοριφέρ

idravlika-ikonaΥδραυλικά, Καλοριφέρ, Αυτόματο πότισμα, Ηλιακά, Αποχέτευση και πυρόσβεση.

Με εμπειρία 30 χρόνων, σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση καλοριφέρ, την αντικατάσταση καυστήρων πετρελαίου με καυστήρες πέλλετ, την αντικατάσταση λεβήτων υγρών καυσίμων με λέβητες στερεών καυσίμων (ξυλολέβητες, λέβητες πέλλετ) και την μετατροπή λεβήτων πετρελαίου σε λέβητες πέλλετ.

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας είναι η συντήρηση και η επισκευή καυστήρων, ο έλεγχος και η συντήρηση θερμουδραυλικών εγκαταστάσεων, ενεργειακές μελέτες χώρων εγκατάστασης ψύξης-θέρμανσης-κλιματισμού, τοποθετήσεις-επισκευές-συντηρήσεις και αντικαταστάσεις ηλιακών θερμοσιφώνων, αλλαγή αποχετεύσεων κλπ.

Επιπλέον αναλαμβάνουμε και πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες (οικοδομές, ανακαινίσεις μπάνιων, εγκαταστάσεις ύδρευσης, αυτόματο πότισμα, πισίνες κλπ). 

Κριτήριο η άμεση εξυπηρέτηση με σεβασμό προς τον πελάτη και τον χώρο του, σε τιμές ανταγωνιστικές, χρησιμοποιώντας πάντοτε πιστοποιημένα υλικά και εγγύηση εργασιών.

Έδρα : Νέα Βρασνά Δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκης

Περιοχή δράσης: Δήμος Βόλβης

Επικοινωνία: email: idravlikastrimon@gmail.com

Τηλ: 2397 103018

Κινητό: 6949 230939

 

Σχόλια
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση