Φιλοζωικό Σωματείο “Αδέσποτες Ψυχές” με έδρα την Ασπροβάλτα δήμου Βόλβης

volvi press 0 Σχόλια

φιλοζωικόΈνα Φιλοζωικό Σωματείο με έδρα την Ασπροβάλτα του δήμου Βόλβης κάνει την παρουσία του στα ΜΜΕ. Πρέπει να το στηρίξουμε όλοι.

Επικοινωνήσαμε με ένα μέλος του Σωματείου το οποίο μας είπε τα εξής:

“Έχουμε κάνει σελίδα και προφίλ στο fecebook, για να γίνεται ανάγνωση των ανακοινώσεων μας, από όσους γίνεται περισσότερους . Όλες οι δημοσιεύσεις θα ανεβαίνουν και στα δυο.
Μας ενδιαφέρει να ενημερώσετε τον κόσμο πρώτον ότι υπάρχουμε.

Είμαστε εθελοντές και ότι κάνουμε το κάνουμε αποκλειστικά και μόνο για την αγάπη που έχουμε στα ζώα. Χωρίς κανένα προσωπικό ή οικονομικό όφελος. Δεν επιχορηγούμαστε από πουθενά.

Βρίσκουμε άρρωστα και τραυματισμένα σκυλάκια τα περιθάλπουμε και αν δεν βρεθεί οικογένεια, σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, τα κάνουμε επανένταξη όπως ορίζει ο νόμος.

Στειρώνουμε εμβολιάζουμε και αποπαρασιτώνουμε όλα τα αδέσποτα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να ενημερώσουμε τους κατοίκους των περιοχών Ασπροβαλτας, Σταυρού και Βρασνων, ότι τα σκυλάκια που κυκλοφορούν σε αυτές τις περιοχές, είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία εμβολιασμένα αποπαρασιτωμένα και στειρωμένα. Δεν συντρέχει λοιπόν κανένας λόγος ανησυχίας για την δημόσια υγεία αλλά και για ανεξέλεγκτες γεννήσεις κουταβιών.

Κάτι πολύ βασικό είναι ότι ΔΕΝ είμαστε καταφύγιο και δεν περισυλλέγουμε σκυλιά.

Η έδρα μας είναι στην Ασπροβάλτα άλλα σαφώς δραστηριοποιούμαστε σε όλο τον Δήμο Βόλβης.

Σημείωση: Το σωματείο σταμάτησε να λειτουργεί.

volvipress.gr

Σχόλια
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση