Ο Κατάλογος Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών δήμου Βόλβης

volvi press 0 Σχόλια

Θα θέλαμε να απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους επαγγελματίες του Δήμου Βόλβης οι οποίοι θέλουν να συμπεριληφθεί η επιχείρηση τους ή το επάγγελμα τους στον “Κατάλογο Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών δήμου Βόλβης” τον οποίο ξεκινήσαμε να δημιουργούμε, να επικοινωνήσουν μαζί μας, η μπορούν να προσθέσουν μόνοι τους πληροφορίες  στην ανάλογη κατηγορία εύκολα, απλά και εντελώς δωρεάν.

Ο σκοπός μας αρχικά, είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οδηγού, όπου θα μπορεί ο Δημότης να αναζητήσει την επιχείρηση ή τον επαγγελματία που τον ενδιαφέρει προκειμένου να εξυπηρετηθεί και στην συνέχεια να προσφέρουμε στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες στο να γίνουν γνωστοί, μια και πολλοί από τις διάφορες Δημοτικές Ενότητες δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν από τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Επίσης οι ξένοι επισκέπτες και παραθεριστές θα μπορούν εύκολα να βρουν αυτό που τους ενδιαφέρει

Κάντε κλικ ΕΔΩ και ακολουθώντας τα βήματα που εμφανίζονται κάντε υποβολή καταχώρησης της δική σας επιχείρησης ή επαγγέλματος, ή στείλτε μας στοιχεία κάνοντας κλικ ΕΔΩ για να κάνουμε εμείς την καταχώρηση.

Όσοι πάλι θέλετε να βρείτε κάποια επιχείρηση ή κάποιον επαγγελματία που δραστηριοποιείτε στον δήμο Βόλβης, κάντε περιήγηση στην σελίδα ξεκινώντας από τις κατηγορίες ή από τις υπάρχουσες μέχρι στιγμής καταχωρήσεις.

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση