Ύψωσαν τουρκική σημαία έξω από το στρατόπεδο της Ρεντίνας ;

Τρεις άνδρες σταμάτησαν με το αυτοκίνητο τους έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα, έβγαλαν μια τουρκική σημαία και φωτογραφήθηκαν με αυτή.

Όταν έγιναν αντιληπτοί πολύ καθυστερημένα από τη φρουρά του στρατοπέδου τράπηκαν σε φυγή.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 15.20.

Οι πινακίδες του οχήματος δείχνουν ότι ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. διαμένει στη Θεσσαλονίκη και ότι το όχημα του δεν έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία.

Σίγουρα, αν πρόκειται για κάποιου είδους “ειδική” επιχείρηση ΨΠ (Ψυχολογικού Πολέμου), από τους “απέναντι” δεν θα ερχόντουσαν με αυτοκίνητο με τουρκικές πινακίδες…

Το γεγονός ότι η φρουρά το αντιλήφθηκε καθυστερημένα θα πρέπει να προβληματίσει το ΓΕΣ και προσωπικά τον Αρχηγό, αντιστράτηγο, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Δεν είναι η μόνη περίπτωση “χαλάρωσης”, αλλά όταν αυτή γίνεται στην “καρδιά” των ειδικών δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, τότε ούτε και ο Αρχηγός, ο οποίος προέρχεται από τις ειδικές δυνάμεις, εξαιρείται των ευθυνών.

Και η χαλάρωση στην ειρήνη φέρνει ατυχήματα και στον πόλεμο, ήττες.

pronews.gr

Η καταγγελία έγινε αλλά σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές δεν ευσταθεί

Λάθος συναγερμός αποδείχθηκε η είδηση για αγνώστους που ύψωσαν τουρκική σημαία έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές η καταγγελία αφορούσε τελικά αγρότες που απλά φορούσαν κόκκινα ρούχα.

Για την υπόθεση επιλήφθηκε και η αστυνομία που έλαβε παρόμοια ειδοποίηση χωρίς, όμως, να υπάρξει επιβεβαίωσή της.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.