Έκκληση προς την Άννα Τερζίδου από το “Χαμόγελο του παιδιού”

anna4ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΗΛ 116000, ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΚΙΝΗΤΑ ΚΛΠ, ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΟΠΟΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ.

ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Η ΚΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ,ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ.

ΓΡΑΜΜΗ 116000 24 ώρες όλες τις ημέρες, ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΕ ΤΩΡΑ…..

Και συμπληρώνει με ανακοίνωση του επίσης το “Χαμόγελο του παιδιού”

Προχωρούμε σε εκτύπωση αφισών που θα διανεμηθούν σε όλη την χώρα, στα σύνορα και ειδοποιούμε όλες τις χώρες που συνεργαζόμαστε στην Ευρώπη με την ίδια γραμμή 116000, για την εξαφάνιση να γίνουν ανάλογες κινήσεις, όλα τα σενάρια πρέπει να τρέχουν.

Προτρέπουμε την αστυνομία, εάν δεν έχει γίνει ακόμη να ειδοποιηθεί η Interpol και το sirene, ξέρουν εκείνοι, θα μιλήσουμε πάλι αύριο. Αυτά για να ξέρουν όλοι όσοι νοιάστηκαν και ανησυχούν, αλλά κυρίως κάποιοι συγγενείς ή φίλοι που την νοιάζονται, να ξέρουν ότι από το χαμόγελο γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να βρεθεί η Άννα σύντομα, δεν θα σταματήσουμε……
Τηλέφωνο 24 ώρες 116000, μην το ξεχνάτε…
ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ …….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.