Αγανακτισμένοι γονείς και μαθητές ακινητοποίησαν δύο λεωφορεία του ΚΤΕΛ

akinitopiisi1Αγανακτισμένοι γονείς και μαθητές σήμερα το πρωί ακινητοποίησαν συμβολικά δύο λεωφορεία του ΚΤΕΛ στην Νέα Απολλωνία του δήμου Βόλβης.

“Έχει περάσει ένας μήνας και η μεταφορά των μαθητών γίνετε από το ΚΤΕΛ στις οχτώ και μισή, δηλαδή είναι στις τάξεις τους μετά τις εννέα και αυτό εάν δεχτεί το ΚΤΕΛ να τα μεταφέρει. Τελείωσε και η υπομονή μας και τα χρήματά μας, δεν ζητάμε πολλά αλλά τα αυτονόητα” δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Συγκεκριμένα σήμερα απο ώρα 7:οο το πρωί μέχρι και ώρα 9:οο οι μαθητές της Νέας Απολλωνίας και Μελισσουργού που φοιτούν στο Λύκειο Νέας Μαδύτου μαζί με τους γονείς και την τοπική αρχή του χωριού ακινητοποίησαν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Το ένα λεωφορείο μετέφερε μαθητές στο ΕΠΑΛ Σταυρού και το άλλο ήταν της καθημερινής γραμμής Θεσσαλονίκη Ασπροβάλτα.

Αυτό έγινε σήμερα συμβολικά σαν διαμαρτυρία για την απραξία των υπευθύνων, όπου κάθε μέρα εδώ και ένα μήνα λένε στους κατοίκους ότι θα λυθεί το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών στο Λύκειο αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.

Τα παιδιά πηγαίνουν κάθε μέρα στις 9 η ώρα στο σχολείο χάνοντας διδακτικές ώρες και οι γονείς αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα.

Ο κος Παππάς Φάνης απο την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης υποσχέθηκε ότι την Δευτέρα θα λυθεί το θέμα αλλά δεν έγινε τίποτα.

Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι και δηλώνουν πως επιφυλάσσονται για πιο δραστικές διαμαρτυρίες

Πληροφορίες και φωτογραφίες: Σταυρούλα Κυριάκου

Επιμέλεια: volvipress.gr

akinitopiisi2
Διαβάστε σχετικά μας άρθρα

2 thoughts on “Αγανακτισμένοι γονείς και μαθητές ακινητοποίησαν δύο λεωφορεία του ΚΤΕΛ

  1. Δυναμική παρέμβαση και στα ερτζιανά από Κάτοικο της Ν. Απολλωνίας που βγήκε στον αέρα του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 εκφράζοντας την αγανάκτηση των κατοίκων για την άρνηση του  Κ.Τ.Ε.Λ. να εξυπηρετήσει τους μαθητές.Σε ερώτηση του Δημοσιογράφου για το τι κάνει ο Δήμαρχος ο πολίτης απάντησε …ε να…. κάνει ότι μπορεί…Αναζητήθηκε απ τον Ραδιοσταθμό ο Κος Διαμαντής Λιάμας να παρέμβει  και να ενημερώσει αλλά δεν κατέστη δυνατό την ώρα της εκπομπής.Περιμένουμε κάποια σχετική ανακοίνωση απ τα επίσημα μέσα ενημέρωσης του Δήμου
    https://volvipress.gr/στον-αέρα-το-πρόβλημα-μεταφοράς-μαθη/

  2. Ξεχάσαμε να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε τους συμμαθητές των παιδιών στο λύκειο της Νέας Μαδύτου που προσχωρήσαν σε αποχή από τα μαθήματα σαν ένδειξη συμπαράστασης προς τους συμμαθητές τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 − 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.