Αξιοποίηση της ξενοδοχειακής εγκατάστασης των λουτρών της Ν. Απολλωνίας του Δήμου Βόλβης

Εικόνα εγκαινίων 1998

Εικόνα εγκαινίων 1998

Κύκλο επαφών με δημάρχους της Β’ εκλογικής περιφέρειας του νομού Θεσσαλονίκης είχε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μάρδας, με αντικείμενο την καλύτερη αξιοποίηση ακινήτων που ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Πρόνοιας, όπως οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του ΠΙΠΚΑ Αγ. Τριάδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του βουλευτή.

«Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα σύνολο αναξιοποίητων κτηριακών εγκαταστάσεων και όχι μόνο. Ενδεικτικά σημειώνονται κάποια από αυτά όπως: το ΚΑΠΠΑ 2000 στο Δήμο Θερμαϊκού, η ξενοδοχειακή εγκατάσταση στα λουτρά της Ν. Απολλωνίας του Δήμου Βόλβης, η ίδια εγκατάσταση των λουτρών του δήμου Λαγκαδά, το κάμπινγκ της Αγ. Τριάδας στο Δήμο Θερμαϊκού, οι ξενοδοχειακοί χώροι και οι εγκαταστάσεις στον Βερτίσκο του Δήμου Λαγκαδά κ.ά. Η αξιοποίηση ορισμένων από τα ανωτέρω εξαρτάται από τις πρωτοβουλίες των τοπικών δημάρχων», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Εξάλλου, με πρωτοβουλία του κ. Μάρδα, οργανώθηκε σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Κ. Σπηλιοτόπουλου και του Γενικού Διευθυντή του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Α. Παπαθεοδώρου, με θέμα συζήτησης τον τρόπο αξιοποίησης των εγκαταστάσεων των κατασκηνώσεων του ΠΙΚΠΑ της Αγ. Τριάδας Θεσσαλονίκης, οι οποίες ανήκουν στη Γενική Γραμματεία Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας. Συζητήθηκαν, επίσης, ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη και αποδοτικότερη αξιοποίησης της περιουσίας της Γεν. Γραμματείας Πρόνοιας.

voria.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.