Απομακρύνεται, έστω και προσωρινά, η πιθανότητα να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

ktel-thessalonikisΑπομακρύνεται, έστω και προσωρινά, η πιθανότητα κινητοποιήσεων και ταλαιπωρίας του επιβατικού κοινού του νομού, καθὠς υπήρξε δέσμευση πληρωμής μέρους των οφειλών του ΟΑΣΘ και της ΠΚΜ προς τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, στο αμέσως επόμενο διάστημα, όπως επισήμανε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του φορέα, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Όπως επισήμανε, τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης έχουν να λαμβάνουν συνολικά 500.000 ευρώ από τον ΟΑΣΘ και 800.000 ευρώ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η δέσμευση που έλαβε σήμερα αφορά σε κατάθεση «100.000-150.000 ευρώ από τον οργανισμό μέχρι την επόμενη Πέμπτη 27/10 και 260.000 ευρώ από την ΠΚΜ μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Τριανταφυλλίδης επισήμανε ότι το προσωπικό των 170 υπαλλήλων στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων οι 40 έκτακτοι, λαμβάνει κανονικά το μισθό του και διευκρίνισε ότι υπάρχουν χρέη προς τρίτους. «Δεν βγάζουμε τα λειτουργικά μας έξοδα και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στη βιωσιμότητα της επιχείρησης», ανέφερε ο κ. Τριανταφυλλίδης και πρόσθεσε ότι «με τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν οι επικεφαλής των ανωτέρω φορέων, μας δίνεται παράταση ζωής για ενάμιση μήνα», είπε. Εξάλλου, στο ερώτημα τι θα συμβεί μετά απάντησε λέγοντας: «Ο Θεός ξέρει».

seleo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.