Γιορτάστηκε η ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς της Αγροτικής Σχολής Νυμφόπετρας

liamas-omiliaΣε ειδική εκδήλωση που τελέστηκε στις 28/7 στο πιο σημαντικό αξιοθέατο του παραλίμνιου όγκου, τις Νυμφόπετρες γιορτάστηκε με απόλυτη επισημότητα η ολοκλήρωση της πρώτης σχολικής χρονιάς που λειτουργεί η Αγροτική Σχολή Νυμφόπετρας, η οποία διέκοψε τα μαθήματα της για την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.

Ο Δήμαρχος Διαμαντής Λιάμας και σύσσωμο το Δ.Σ έδωσαν τα συγχαρητήρια τους σε όσους προάγονται και παράλληλα χορήγησαν σε όσους αρίστευσαν στην φετινή σχολική χρονιά,  υποτροφίες του Δήμου Βόλβης.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα προστεθούν ακόμη 5 νέες ειδικότητες, χάρη στην συνεργασία που έχει ο Δήμος Βόλβης με το ΑΠΘ και το Παρατηρητήριο Αγροτικής Καινοτομίας και Ανάπτυξης Πρωτογενούς Τομέα που εδρεύει στην Ν. Μάδυτο, το οποίο εξειδικεύεται στην αύξηση απόδοσης των καλλιεργειών και στην πιστοποίηση αγροτικών προϊόντων.

Ο Δήμαρχος παράλληλα δεσμεύτηκε ότι η Γεωπονική σχολή σε συνεργασία με την Γεωλογική υπηρεσία Θεσσαλονίκης θα συμβάλλει με τις εδαφολογικές μελέτες που έγιναν στον κάμπο του Δήμου, στην ανάπτυξη νέων καλλιεργειών, καινοτόμων αγροτικών προϊόντων, που θα προσδώσουν 5πλάσια παραγωγή δίνοντας επιτέλους την δυνατότητα ο Τόπος μας να αποκτήσει τοπικά προϊόντα με δική τους ταυτότητα.

Ο Διαμαντής Λιάμας ανακοίνωσε ότι χάρη στις προσωπικές παρεμβάσεις και επαφές του, τα θαλάσσια φύκια πλέον δεν χρειάζονται θάλασσα για να καλλιεργηθούν, αλλά καλλιεργούνται στον κάμπο. Τα φύκια αυτά θα προωθηθούν στην ΝASA, για να επεξεργαστούν και να γίνουν Superfoods  για τους αστροναύτες…..

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η άρδευση του κάμπου γίνεται με το ειδικά επεξεργασμένο, και εμπλουτισμένο νερό του Βιολογικού Σταθμού ΠροΣχοΝυ όπου καταλήγουν τα λύματα από το αποχετευτικό δίκτυο του Σχολαρίου, του Προφήτη και της Νυμφόπετρας, μετά από ειδική μελέτη του Πανεπιστημίου ΜΙΤ που έγινε με ειδική παραγγελία από τον ίδιο τον Δήμαρχο λόγο της γνωριμίας του με τον Donald Trump.

Το ενθουσιασμένο πλήθος δεν σταμάτησε να επευφημεί τον Δήμαρχο, σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του, και στο κλείσιμο της εκδήλωσης του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα η οποία ανέγραφε επάνω ” Εις τον Δελαπατρίδη, Διαμαντήν Λιάμαν δια την προσφοράν του εις την κατάκτησιν του Διαστήματος και την ανάπτυξη του Δήμου Βόλβης”….

Ο δε βραβευθείς Δήμαρχος εν μέσω επευφημιών φανερά συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή ευχαρίστησε τους Δημότες που τον στήριξαν με την ψήφο τους και μοίρασε αυτόγραφα στις υστερικές γκρούπις ( είναι η ομάδα των 30 γυναικών που έκαναν μαζί του προεκλογικά την Βόλτα στην Ασπροβάλτα στις 15 Μαΐου ) οι οποίες πάντα τον ακολουθούν σε κάθε event. Οι θαυμάστριες του όρμησαν επάνω στην εξέδρα σκίζοντας του στην κυριολεξία τα ρούχα.

Ο επικεφαλής της προσωπικής του φρουράς  Μπουρλής αμέσως έσπευσε να προστατέψει τον Δήμαρχο καλύπτοντας τον ολοκληρωτικά με το σώμα του, και φυγαδεύοντας τον..

Ο Δήμαρχος παρ’ όλη την ταλαιπωρία που υπέστη, και μεταφερόμενος στα στιβαρά χέρια του προσωπικού του σωματοφύλακα φώναζε « Είμαι ο καλύτερος, είμαι ο καλύτερος, λατρέψτε με»…

Για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην Αγροτική Σχολή Νυμφόπετρας οι εγγραφές για το επόμενο έτος θα γίνονται από τις 20/8- 15/9 Πληροφορίες στο 2397061900 (γραμμή δημότη)

Το κείμενο είναι σατιρικό και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Διαβάστε κάνοντας κλικ ΕΔΩ την “Δέσμευση για την ίδρυση Αγροτικής Σχολής” και όλο το προεκλογικό πρόγραμμα για την ΔΕ Εγνατίας.

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

11 + 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.