Γ. Νανάκος: Εισήγηση για τον Τουρισμό

Ο κ. Γεώργιος Νανάκος είναι από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, έχοντας μακροχρόνια  παρουσία στα τουριστικά δρώμενα όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού.

 

Η γνώση του αντικειμένου σε συνδυασμό με τις πολυετείς συνεργασίες που έχει αναπτύξει, τον κατατάσσουν στους ανθρώπους που έχουν την ικανότητα να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά, με αποτέλεσμα η άποψη του να έχει σημασία.

 

Η κατάσταση που διαμορφώνεται στα τουριστικά δρώμενα στάθηκε  αφορμή να κάνει μία εισήγηση – πρόταση για τον Τουρισμό στον Δήμο Βόλβης, του οποίου είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος .

 

«Η υγειονομική κρίση που είναι σε εξέλιξη προκάλεσε σημαντικό πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό που αποτελεί τη σημαντικότερη παραγωγική δραστηριότητα για τη χώρα μας αλλά και για το Δήμο μας.

Έχουμε μπροστά μας ένα καλοκαίρι , που για την αντιμετώπισή του πρέπει να έχουμε ένα πρόγραμμα επικοινωνιακής διαχείρισης.

Ένα πρόγραμμα που να είναι προσαρμοσμένο στα δικά μας δεδομένα ώστε να κρατηθεί όρθια η τοπική οικονομία και να στηριχθούν οι επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης.

Καθοριστικός παράγοντας για τη διάσωση της φετινής τουριστικής κίνησης είναι οι διμερείς συμφωνίες στις οποίες έχει καταλήξει το Υπουργείο Τουρισμού με χώρες που έχουν αντίστοιχα καλές επιδόσεις στη διαχείριση της πανδημίας και οι οποίες θα επιτρέπουν τα ταξίδια μεταξύ των δύο πλευρών.

Προτείνω άμεσα στον Δήμαρχο Βόλβης και τους φορείς εστίασης , επαγγελματιών και ενοικιαζομένων δωματίων για μια κοινή δράση και προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας ..

Σ’ αυτή την προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης πρέπει να πάμε όλοι μαζί.

 

Γεώργιος Νανάκος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βολβης

3 thoughts on “Γ. Νανάκος: Εισήγηση για τον Τουρισμό

  1. Τώρα ζητάει συναίνεση ο κος Νανακος τόσα χρόνια πατούσε τους ιδιοκτήτες στον σβέρκο εκβιάζοντας τους !!!!! τώρα είναι αργά ας πρόσεχε

  2. Τώρα θυμήθηκε την συναίνεση ο κος Νανακος όταν πατούσε στο σβέρκο τους ιδιοκτήτες τώρα είναι αργά!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.