Δήμος Βόλβης: Ενισχύεται ο στόλος οχημάτων “Βοήθεια στο σπίτι”

Παρελήφθη από τον  δήμο Βόλβης αυτοκίνητο από την TOYOTA Hellas ώστε να χρησιμοποιηθεί στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Με ένα ακόμα αυτοκίνητο ενισχύθηκε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που υλοποιεί ο δήμος Βόλβης, στο πλαίσιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με την TOYOTA Hellas και το Υπουργείο Εσωτερικών, μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου.

Το όχημα που παρέλαβε ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, θα καλύψει τις ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών οι οποίες παρέχονται σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο κ. Λιάμας ευχαρίστησε την ΚΕΔΕ και την εταιρεία για την πολύτιμη βοήθεια της σε αυτή την κρίσιμη περίοδο και επισήμανε ότι ο δήμος Βόλβης με κάθε τρόπο, θα αποτελέσει «ασπίδα» για τις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους, απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού, ενισχύοντας ιδιαίτερα το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.