Δήμος Βόλβης: Καθορισμός τρόπου καταβολής τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων

ταμείο665Οι οφειλές των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων, να καταβάλλονται όπως παρακάτω:

Α’ Περίπτωση: η καταβολή των οφειλόμενων τελών να γίνεται τοις μετρητοίς στο δημοτικό ταμείο, πριν την παράδοση της άδειας χρήσης, αναγραφομένου επ’ αυτής του αριθμού του γραμματίου είσπραξης.

Β’ Περίπτωση: Η καταβολή να γίνεται δια ισόποσης εγγυητικής επιστολής του Τ.Π.& Δ ή Τραπέζης.

Θα κατατεθούν 2 δόσεις η μία μέχρι 30-07-2015 και η τελευταία δόση μέχρι 31-12-2015.

Το τέλος καταβάλλεται στο δημοτικό ταμείο, πριν την παράδοση της άδειας χρήσης, αναγραφόμενου επ΄ αυτής του αριθμού της εγγυητικής επιστολής.

Εάν διαπιστωθεί καθυστέρηση καταβολής των κατά τα ανωτέρω δόσεων ο δήμος προβαίνει άμεσα στις ενέργειες κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής.

Γ’ Περίπτωση: Η καταβολή θα γίνει σε ισόποσες δόσεις χωρίς την κατάθεση εγγυητικής επιστολής, εφόσον καταβληθεί από τον υπόχρεο, προ της παράδοσης της άδειας ποσοστό 30% του τέλους.

Η εξόφληση του υπολειπόμενου ποσού θα γίνει σε 2 δόσεις ως εξής:

1η Δόση: 30% του τέλους μέχρι τις 30/07/2015

2η Δόση: 40% του τέλους μέχρι τις 30/08/2015

Για την πιστοποίηση της καταβολής των δόσεων ως ανωτέρω, η άδεια θεωρείται από το δήμο, αναγραφόμενων επί αυτής των αριθμών των σχετικών γραμματίων είσπραξης.

Η εκπρόθεσμη καταβολή ή μη καταβολή των δόσεων έστω και μίας εκ των δόσεων συνεπάγεται αυτοδίκαια και χωρίς να απαιτείται άλλη διατύπωση ανάκληση της αδείας και αυθαίρετη χρήση του κοινόχρηστου χώρου εκ μέρους του υπόχρεου. Τυχόν ήδη καταβληθείσες δόσεις δεν επιστρέφονται.

dimosvolvis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven − 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.