Δήμος Νεάπολης-Συκεών – Προϊόντα χωρίς μεσάζοντες σε 1.670 οικογένειες

trofima_aftodioikisiΣυνολικά 64.840 κιλά τροφίμων και χαρτικών και 15.967 λίτρα ελαιόλαδου και κρασιού θα διανεμηθούν σήμερα στις 1.670 οικογένειες που δήλωσαν συμμετοχή στο πλαίσιο της εκστρατείας “Χωρίς Μεσάζοντες” του δήμου Νεάπολης-Συκεών, που διοργανώνεται για έκτη φορά.

Οι παραγγελίες αφορούν έναν κατάλογο 32 αγροτικών προϊόντων και ειδών οικιακής χρήσης, όπως εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, αλεύρι, ρύζι, φακές, φασόλια μέτρια και φασόλια γίγαντες, ρεβίθια, φάβα, πλιγούρι, μέλι, πατάτες, χαρτικά, κρεμμύδια, ρόδια, ελιές, πάστα πιπεριάς, μελιτζανοσαλάτα, τουρσί μελιτζάνα-πιπεριά Φλωρίνης, οίνο ερυθρό και ερυθρό ημίγλυκο. Η διαδικασία της παράδοσης θα γίνει στην περιοχή Στρεμπενιώτη, στη Νεάπολη, από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα. Την οργανωτική ευθύνη έχουν τα γραφεία Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας Καταναλωτή του δήμου Νεάπολης-Συκεών με τη συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης Πυξίδα και του Κέντρου Εργάνη.

Σχετικό μας άρθρο. Ξεκίνησαν οι παραγγελίες «Χωρίς Μεσάζοντες» στην 6η διοργάνωση από τον δήμο Νεάπολης Συκεών

Πηγή: makthes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − fifteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.