Δημήτρης Σαμαράς : Ο πανταχού παρών πρόεδρος του ΟΠΑΠ Βόλβης (Φωτο-βίντεο)

Ο Δημήτρης Σαμαράς, ηλεκτρολόγος Πολυτεχνείου και επί χρόνια υπάλληλος του ΟΤΕ στην Ασπροβάλτα (συνταξιούχος σήμερα) είναι από τον Ιανουάριο του 2018 ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ) του Δήμου Βόλβης. Η αλλαγή προέδρου έγινε επίσημα στην Γιορτή Παιδείας και Κοινωνικής προσφοράς που διοργάνωσε ο δήμος Βόλβης

Ο Νάσος Κωνσταντινάκης παραδίδει την Προεδρία του ΟΠΑΠ Βόλβης στον Δημήτρη Σαμαρά

Ας γνωρίσουμε όμως παρακάτω σε εικόνες και βίντεο τον Δημήτρη Σαμαρά

Αφορμή γι αυτό το άρθρο ήταν η εντυπωσιακή εμφάνιση του στην εκδήλωση Κούλουμα στα Βρασνά που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βρασνών μέλος του οποίου είναι και ο Δημήτρης Σαμαράς.

Εκτός από την εμφάνιση του, που ας σημειώσουμε ότι ήταν ο μοναδικός ντυμένος καρναβάλι στην παραπάνω εκδήλωση, εντύπωση μας έκανε και η θέση του στον πάγκο. Επί ώρες ακούραστος και γελαστός σερβίριζε ποτά στους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Ένα ακόμη ταλέντο του η ηθοποιία Είναι μέλος (παρακάτω εικόνα) της ομάδας “Μορφές Θεάτρου”


Η θεατρική ομάδα «Μορφές Θεάτρου» έχει έδρα την Ασπροβάλτα και τον Σταυρό του Δήμου Βόλβης. Ιδρύθηκε το 2010 από μια παρέα 5-6 ατόμων με κοινή αγάπη και πάθος για το θέατρο. Σήμερα η παρέα μεγάλωσε και αριθμεί τα 20 και πλέον μέλη.

Μερικές φορές φοράει και γραβάτα. Στην παρακάτω εικόνα παραδίδει βραβείο σε μαθητή

Είναι και ποιητής? Δεν γνωρίζουμε αν το ποίημα με το οποίο ευχήθηκε καλή χρονιά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΟΠΑΠ Δήμου Βόλβης είναι δικό του, αλλά σίγουρα είναι παραδοσιακό. Διαβάστε το κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Στην παρακάτω εικόνα δίνει το φλουρί της βασιλόπιτας στην τυχερή πρόεδρο του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροβάλτας κ. Αθανασία Μούτσιου.

Η ιδιότητα του προέδρου ΟΠΑΠ τον υποχρεώνει να βρίσκεται πανταχού παρών. Μια ακόμη εμφάνιση στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικομηδινού. Δεν γνωρίζουμε αν απλά έκανε την εμφάνιση του με το νταούλι κρεμασμένο στον ώμο ή τους έκανε να χορέψουν χτυπώντας το.

Παρών και στο εξωτερικό ο πρόεδρος. Δυναμική η παρουσία του και στην εκδρομή – αποστολή από το δήμο Βόλβης στη Σερβία. Στην παρακάτω εικόνα οι Σέρβοι τον παρακολουθούν με προσοχή την στιγμή που τραγουδάει

Μέλος της μικτής χορωδίας του Δήμου Βόλβης. Η παρακάτω εικόνα είναι από την εκδήλωση “Αφιέρωμα στο Άξιον Εστί” του Οδυσσέα Ελύτη από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Ασπροβάλτας υπό την διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Καραμάνη

Σήμερα είναι μέλος της έντεχνης και λαϊκό ρεμπέτικης κομπανίας “μουσικές διαδρομές”.
Μπουζουκι-φωνη, Σαρακατσιανος Χρηστος.
Κιθαρα-φωνη, Δαλακουρας Ηλιας.
Μπαγλαμαδακι-φωνη, Σαμαρας Δημητρης.

Ο ρεμπέτης Δημήτρης Σαμαράς Τραγουδάει και παίζει μπαγλαμά στο παρακάτω βίντεο ΣΤΟΥ ΘΩΜΑ /ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΝΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Ατέλειωτες ώρες θα μπορούσαμε να γράφουμε για τον Δημήτρη Σαμαρά. Θα συνεχίσουμε κάποια άλλη φορά. Ελπίζουμε να μας κάνει την τιμή να είμαστε οι πρώτοι που θα δώσει συνέντευξη.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2010 με τον συνδυασμό του Δημήτρη Γαλαμάτη στον Δήμο Βόλβης. Επίσης δεν γελάει μόνο όταν τραγουδάει ή όταν παίζει θέατρο.

Σίγουρα από τις καλύτερες επιλογές του δημάρχου Βόλβης Λιάμα Διαμαντή

Καλή επιτυχία στο έργο σου Δημήτρη και καλή δύναμη.

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

6 + four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.