Δημόσια διαμαρτυρία έξω από το Δημοτικό σχολείο Νέας Απολλωνίας Δήμου Βόλβης

xeria-mathitonΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Απολλωνίας, καλεί όλους τους γονείς και τα παιδιά, σε ανοικτή δημόσια Διαμαρτυρία έξω από το Δημοτικό σχολείο, για συμπαράσταση στο δίκαιο αίτημα των γονέων της Παναγιώτας Γιαπαλή, επειδή δεν τοποθετήθηκε ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό από το Υπουργείο Παιδείας και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Προς

  1. Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης

Κοινοποίηση

  1. Σχολική επιτροπή Α/θμιας εκπ/σης δήμου Βόλβης
  2. Δήμο Βόλβης Γραφείο Δημάρχου
  3. Αντιδήμαρχο Δ.Ε Απολλωνίας
  4. Πρόεδρο Τ.Κ. Νέας Απολλωνίας
  5. Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου Ν. Απολλωνίας

Σας κάνουμε γνωστό ότι λάβαμε επιστολή διαμαρτυρίας από τους γονείς της μαθήτριας της Α’ Δημοτικού, Γιαπαλή Παναγιώτας, με την οποία μας γνωστοποιεί το πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με την μη τοποθέτηση ειδικού εκπαιδευτικού βοηθητικού προσωπικού στο Δημοτικό σχολείο Νέας Απολλωνίας.

Με την επιστολή αυτή μας κάνει γνωστό ότι θα προβεί μαζί με την στήριξη και των υπολοίπων γονέων του σχολείου σε κινητοποίηση δημόσιας διαμαρτυρίας στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου την Δευτέρα 22/09/2014.

Ο Σύλλογος μας στηρίζει την πράξη αυτή και θα συμμετέχει στην κινητοποίηση αυτή γνωρίζοντας το δίκαιο του αιτήματος.

Για τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων

Η Πρόεδρος

Παπαδοπούλου Νίκη

Η Επιστολή

Από τις τελευταίες τοποθετήσεις ιδικού βοηθητικού προσωπικού, προέκυψε ότι στο Δημοτικό σχολείο Νέας Απολλωνίας, δεν τοποθετήθηκε αν και ζητήθηκε προσωπικό.

Στο Δημοτικό σχολείο Νέας Απολλωνίας υπάρχει μαθήτρια της Α΄ Δημοτικού η οποία χρειάζεται την παρουσία του ειδικού εκπαιδευτικού, ρόλο που επωμίζομαι μέχρι σήμερα, εγώ η μητέρα του παιδιού.

Αφού έγιναν όλε οι προβλεπόμενες αναφορές – διαδικασίες προς τους αρμόδιους φορείς το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.

Επειδή το δικαίωμα στην μάθηση είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων, ζητώ την στήριξη όλων σας στο κλείσιμο του σχολείου και την παρουσία όλων σας, στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί.

Ζητώ την στήριξη με την παρουσία όλων σας στο Σχολείο.

Οι γονείς

Γιαπαλής Δημήτριος

Κυριάκου Ρούλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.