Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων συμβούλων

mprostaΑνοικτή εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων για το δήμο Βόλβης, του συνδυασμού «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη», πραγματοποιείται την ερχόμενη Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο της Ασπροβάλτας στις 20.00 το βράδυ.
Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά! Με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη», επισημαίνει ότι: «δημιουργήσαμε ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, που συνδυάζει εμπειρία και νεανική ορμή, και αποτελείται από ανθρώπους έτοιμους να προσφέρουν στο κοινό καλό».
Μεταφορά από http://liamasdiamantis.blogspot.gr

1 thought on “Εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων συμβούλων

  1. Λιαμάκια, μην το παινεύεστε και τόσο, θα σας παραξηγήσουν. Είναι φουλ ψηφοδέλτιο, δε λεω, ξεχειλίζει από padre padrone, κομματόσκυλα, περιοδεύοντες επαγγελματίες αιρετούς, αμάρτησα για το παιδί μου, εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν, βαριά πεπόνια που χάνουνε στο ζύγι αμα γεμίσει η τσέπη τους και μερικούς ακόμη που ξύνω το κεφάλι μου μέχρι τα αίματα, πως να τους πω..αγαθιάρηδες, κουτοπόνηρους, εύκολους, μωροφιλόδοξους, αφελείς, που έχουν άγνοια κινδύνου, που δεν ξέρουν ότι προσέχεις που βάζεις το όνομα και την υπογραφή σου…μερικοί σε παραξενεύουν, αλλά οι περισσότεροι είναι σταθερές αξίες…λιμπίζονται κουμάντα στα λουτρά, στα νερά, σε διάφορες καρέκλες για τον επιούσιο…που πάτε ορε ζαγάρια? Αφήστε μας για λίγο, μη προσφέρετε τόσο πολύ για το κοινό καλό, να πάρουμε ανάσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − one =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.